![]() |
Bu incecik bir veda havasıdır
van.gen.tr üyesi olan her bir şahsa….
Yazdıklarımı okurken dinle bu şarkıyı. ‘’Vakit tamam seni terk ediyorum Bu incecik bir veda havasıdır Parmak uçlarına değen sıcaklığı İncinen bir hayatın yarasıdır’’ Ben dinlerken yazıyorum…Nerden başlasam……....Alışkınımdır aslında vedalara ama yazamıyorum bu kez…. Geldiğim gibi gidiyorum bazı özel sebepler vs vs vs..Arada uğramaya çalışıcam.. Burada geçirdim zaman zarfında çok değerli insanlarla muhattap oldum,onur duydum…Güzel vakit geçirmenin ötesinde iyi paylaşımlara şahit oldum…Umarım aldığım kadar bende sana bişiler verebilmişimdir… Öncelikle beni bu foruma davet eden Bekir'e sonrasında tüm üyelere her şey için çok teşekkür ederim Hayata ılımlı bakve daima gülümse,çocukları sev çünkü sevmekle başlayacak her şey,ağlamaktan utanma ve eğer birgün ağlayabilirsen benim içinde ağla…. Daima mutlu,umutlu,huzurlu olman dileklerimle… Sen bir suydun sen bir ilaçtın Hoşçakal canımın içi, hoşçakal Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal Sen bir suydun sen bir ilaçtin Hoşçakal iki gözüm, hoşçakal Hoşçakal canımın içi, hoşça kal... esenkal BegüM=) |
kendi adıma seni tanımak güzeldi begüm. umarım seni yine aramızda görürüz kib.
|
evet begüm neşe kattın bizlere.
umarım sık sık uğrama şansı bulursun. katkıların için teşekkürler. hoşçakal :D |
:1: :1: :1:
|
Hoşçakal Sende Esenkal...
|
:65: hoşçakal begüm kendine iyi bak esen kal inşallah düşündüklerini en kısa zamanda gerçekleştirirsin hoşçakal allaha emanet ol hayatında inşallah istdigin herşeyi başarırsın....
|
hoşçakal begüm..en kısa zamanda görüşmek üzere..kib..
|
Bugüne kadar yaptığın tüm paylaşımlar için saol. Seni her zaman aramızda görmek isteriz.
|
hoscakal begum hersey icin tskler..
|
yolun açık olsun..arada bi uğra ama..mutlaka...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:05 . |