çıtır tavuk salatası
MALZEMELER
Tavuk Kıvırcık Salata Roka Galeta Unu Zeytinyağı Tuz Karabiber Yumurta Sarmısak Kuru Fesleğen Kekik HAZIRLANIŞI Tavuklar, zeytinyağı, tuz, karabiber ve yumurtadan oluşan sosta bir gün dinlenir. Parmak büyklüğünde çubuk çubuk kesildikten sonra, galeta ununa bulanıp kızgın yağda 2 dakika kızartılır. Kıvırcık ve rokanın üzerine sıcak olarak konulup, ardından sızma zeytinyağı, sirke, az sarmısak, kuru fesleğen ve kekikten oluşan sos dökülüp, servis yapılır. |
emeğine sağlık... :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:25 . |
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.