![]() |
JapoNya'dakİ deV akvaRyuM
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Harikasın denizkızı...daha önaca görmüştüm ama teker teker bidaha baktım.hele en alttan 2.ci resimm nekadar yunus ciklit ve frontazalardakikafa yapısına benziyor dimiii.acaba moori lerdenmidir?Paylaşım için saol
|
evett bende o resme çok baktım.özellikle kafa yapısı çok benziyor ama o kadar büyüyebilirlermi acaba
|
sağol emğine sağlık
|
:89: saol deniz kızı
|
cok buyukmus tskler denizkızı..
|
Diğer balıklara bakılırsa burası bi tuzlu su akvaryumu. Biliyorsunuz gerek yunus olsun gerek frontoza tatlı su canlılarıdır. Akrabalık olabileceğini sanmıyorum sadece benzerlik gibi. Saygılar
|
emeğine sağlık denizkızı ama ben seni göremedim..:72::11: şimdi küplere binersin sen..:72::11: yaw keşke benimde balıklar hakkında biraz bilgim olsaydı da bende yorum yapabilseydim..
teşekkürler denizkızı sağol...:85: |
sATAN kardeş akvaryum bölümümüz hizmetinde buyur gir oku öğren:D
|
sağol ismail kardeş.. bakarız bi ara olmadı sen annatırsın...:85:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:02 . |