![]() |
kaçıriiiciim SeNi ayTennn :))
Ayten hazırlan akşama kaçırcam seni !
- Ne kaçırıyon Nuri tavuk mu kaçırıyon ?? - Kaçırmiyim mi - Ayten hazırlan yarın kaçırıcam seni ! - Cuval buldun mu ? beni neyle bogucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış !! - Hass Gene soktu lafı verdi elime - Ayten kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan - Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! - Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın - Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan Nuri - - Nuri hazırlan seni kaçırıyorum ! - Ayteeen !!! - Ne var ?? - Ya tamam kaçırıcam ne sabırsızsın ya ! Amma da kaçma meraklısı şeymişsin sen ya - Yaa demek öle .. Bak kaçırmıycaksan açık konuş ; Kemale veriyim talimatı - - Ayten .. Hazırlan yavrum seni bu akşam tam 8:30 da kaçırıcam - 8:30 olmaz Kurtlar Vadisi var olm onu izliyim soona - S..tiir ! Bugün müydü o ?? - Eveeet - Ayteeen !! - Kaçırcam Ayten - Ayy hadi hayırlısı, ne zaman Nuri - Biraz daha konuşursak şimdi Ayten .. Çok sıkıştım, altıma kaçırcam .. Tuvalet nerde bu evde ? - Halıya işe Nuri, hatta s.ç mümkünse .. Ayı :11: :11: :11: |
- Ayten hazırlan yarın kaçırıcam seni !
- Cuval buldun mu ? beni neyle bogucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış !! - Hass Gene soktu lafı verdi elime :D Güzeldi Emeğine Sağlık.:D |
:72: :11:
|
:72:
|
cok guzel..:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:38 . |