![]() |
<<<söyle ne olur>>>
Söyle Ne Olur Ayriliklar Gizliydi Gözlerinde Bugün Büyülenmiş Gibi Bakiyordun Sanki Kararini Vermiş Gibi önce Oturdun Başini Ellerinin Arasina Aldin Sonra Birşeyler Bekliyordu Kulaklarim Birşeyler Kimildiyordu Dudaklarin Benim Duymak, Seninde Söylemek Istemediğin Bir şey Zaman Sinsice Akip Gidiyor Gece Yavaşca Bastiriyordu Kum Taneleri Hizla Akiyordu Diğer Tarafa Bekleyiş Vardi Ne Olacakti Ayriliklar Gizliydi Gözlerinde Bu Gece Ben Her şeyi Sana Birakmiştim Işte Duymam Gerekiyorsa Duyacaktim Söylemem Gerekiyorsa Söyleyecektin Ama Sessizce Gidebilirdin Oysa Hiçbirşey Söylemeden Bir Gece Vakti Usulca Sessizce Gidebilirdin Oysa Planlar Yapilmiş Herşey Hazirlanmişti Işte Son Görev Sendeydi Biraz Cesaret Lazimdi Sana Hadi Söyle Söylemeliydin çünkü Mutlu Olacaksan Söylemeliydin Ben Herşeyi Sana Birakmiştim Işte Söyle şu Lanet Cümleyi Hadi Gidiyorum De Hadi Sevmiyorum De Hadi Durma Söyle Daha Ne Bekliyorsun Işte Kum Taneleri Bitti Saatler Boşaldi Gitti Hadi Söyle Daha Neyi Bekliyorsun Sevmiyorum De Ama Ne Olur Doğrulari Söyle Yalanlar Yakişmaz O Dudaklarina Ben Konuşmaya Başlamadan Sen Konuş Duyma Ne Olur Söylemek Istediklerimi Zaten Söyleyecek Güçüm De Yok Sen Söyle Konuş Bitsin Bu An Herşey Bitsin Ayrilalim Bu Gece Kirmadan Birbirimizi Daha Neyi Bekliyorsun Konuş Işte Söyle Ne Olur Söyle Hadi Sevmiyorum De Hadi Gidiyorum De Ama Ne Olur Doğrulari Söyle Tabi Bunlar Doğruysa…. -alıntıdır- |
sağol yüreğine sağlık :1:
|
super bişi saol üzliciiimmm
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:09 . |