![]() |
<<<gittiğini mi sandın>>>
Bakma öyle sessiz umutsuz durduğuma Sevdamın adı umut aslında Ben sadece düşünmekten çok yorgunum Ayrılığa ve sessizliğine sebep neden vermeyişini Sevdamın hatırına bile elveda demeden gidişini Düşünmekten biçareyim... Aylar oldu ben hep aynı sahneyi seyrediyorum. Yaşamadığım yaşamadığımız O ayrılık sahnesini Yaşatmadığın o onurlu ayrılık sahnesini Nasıl güzel başlamıştık oysa Sorsalar cesaretin en büyüğü vardı bizde Ama başaramadık Başlangıcı gibi onurla sonlandıramadık Ben ayrılık kelimesini duymaktan çekinen Sense ayrılığı söylemeye cesaret edemeyen Sonunu bildiğimiz bir yolu beraber yürüme çabamızdı bu aşk Oysa elimi tutmustun Bırakmayacağına o kadar emindim ki Seninle beraber unuttum sildim o yolun sonunu Belki aydınlığa çıkar dedim Belkisi bile yoktu emindim... Şimdi yanıldık demek ne zor Ağrına gidiyor insanın Sen benimleyken de habersiz kaldın sevgimden Paylaşamadık paylaşmak adına ne varda sonuna kadar. Çaba sarf etmedik belki de... Ya sen suçlusun ya ben ne fark eder İmkânsızlıkların karnından sancıyla doğan o tertemiz, o masum aşk Bitti işte Bu kadar ucuzmuş demek Bu kadar anlamsızmış senin için Bilirsin ölüm kadar acıdır ayrılık Ama ben ayrılığında aramadım hiç seni Keşkeler dolanmadı dilimde Parfüm kokularında kokunu aşındırmadım hiç Kalabalık bir caddede sana benziyor diye kimsenin ardından koşmadım Ağlamak kardeşi olmadı sevdamın İnanmazsın belki ama ayrılığına hiç ağlamadım. Oysa her anımda zaten sen vardın Şimdi soruyorum sana; Ben böylesine dopdoluyken senle Söyle sen gittiğini mi sandın? Sevdam bitmeden ayrılık girmez Benim gönül kapımdan anlamadın Yoksa sen gittiğini mi sandın??? |
sağol emeğine sağlık
|
cok guzel cnm saoll
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:29 . |