![]() |
Ne olur gitme
Gitme lanet olası,gitme daha vakit çok erken….
Daha gün batmadı gitme! Gitme, daha yaşayacak yıllar,ağlanılacak acılar ve sarılıp kucaklaşılacak vuslatlar var yüreklerimize. Gitme n’olur…. N’olur gitme,bekle! Biraz daha , n’olur biraz daha nefes alalım birlikte;bırakıp ta beni, gitme… Bak bana, aç gözlerini ve bak yine eskisi gibi…Hadi kalk, kalk ve buradayım de… Bu borular, hem bu borular hiç yakışmamış sana. Morluklar, gözlerindeki bu şişlik… Kalk hadi, aç gözlerini ve bak gözlerime,alışık değilim ben böylesine. Böyle bir acıya katlanamaz benliğim inan, inan gidersen eğer hoşça kal diyemez dilim asla sana. N’olur, n’olur biraz daha bekle! Yada, kalk… Kalk, ben yatayım yerine.Acını çekeyim, seni böyle görmektense; giymek için uğraş verdiğin o beyazımsı siyahlığı ben geçireyim gecelik niyetine üzerime. Razı yüreğim, gözlerini açman için her şeye. N’olur,yalvarırım gitme! Uyan hadi, kalk şurdan.İsyan ettirme tanrıya beni. Onun karşısına dikilme cesareti gösterttirme bana. Kalk hadi, n’olur kalk; daha fazla konuşturtma beni, yorma yüreğimi sende. Bak bana, aç gözlerini ve bak! Kötü de olsa bir çatı katındayım şimdi, tıpkı hayallerimizdeki gibi. Belki küçük bir balkonu yok evet, evet belki camdan değil çatısı istediğimiz gibi ama; ama terasımız var evimizde. N’olur gitme… Tamam duvarlarımız mor değil ama; odam,odamız lilaya boyandı gecenin bir yarısı inan… Hem sen gelince mor yaparız olmaz mı? Fidan…Fidan n’olur bekle…Biraz daha dayan ve gitme! İnan,inan ve aç gözlerini.Söz ilk iş mor boya almaya gideriz bir Pazar seninle ellerimiz cebimizde. Hem, hem bir kedimiz bile var çirkin mi çirkin; onu görmeden mi gideceksin. Söylesene , evimizde bir fincan kahve içmeden mi terk edeceksin beni! N’olur, n’olur bekle! En güçsüz anımda sığınağıydın yüreğimin oysa, oysa sen her gece ismini sayıklayarak özlemle uyuduğum ve her sabah yanında olamadığım için kızdığım tek dostumdun kendime. Şimdi pişmanlıklar içinde beklerken çaresiz açman için gözlerini;affet, affet beni ve gitme. O gün aradığında beni ve özlediğini söylediğinde ağlayarak. Gelemediğim için lanet ediyorum kendime. Bir yol bulmalıydı oysa ki yüreğim. Oysa ki sana ihtiyacım var dediğin anda koşabilmeliydim sana… Affet gelemedim, affet kaldım burada. Ama n’olur gitme, gitme sonuna kadar kalmaya razıyım dizinin dibinde. Hadi kalk, kalk ve aç gözlerini, yine bak! Yine gülümse bana . Bak yanı başındayım uyan. Uyan ve tut yüreğimden yine. Duymuyor musun beni? Kızıyorum ama ,bu kadar güçsüz olamazsın sen asla. Aç gözlerini hadi, hadi bak bana… N’olur aç, bak ağlıyorum dayanamazsın ağlamama. Yüreğim paramparça i sen kırıklarını toplardın oysa. Kalk lanet olası, kalk… Gitme, bekle! Gitme vakti değil anlardan, yanındayım bak; sarılma ve güçlü olma zamanı inan! İnan ve kalk ordan… Bekliyorum yanı başında seni |
bunun ustune gidebileceek bi insan var mı acaba :( cok guzel cidden...........
|
emeğine sağlık tşkler çok güzel :1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:49 . |