![]() |
islama uygun çıkma teklifi..:)
Her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz.
Keske 5 vakit birlikte olsak... -Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz... -Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum... -Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin... -Ayy cok utandim... -Birer hurma yeseydik beraber? Abdul: -Hatice, benimle cikar misin? Cikar misin? Cikar misin? Hatice: -Evet, evet, evet. -Hayrunnisa, bu aksam benim evimde cagri filminiizlemeye ne dersin? Cola Turka ve saray kraker lerim de var... Abdullah: -Fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var,gidelim mi? Fatma: -Hayirlisi olsun Abdullah... -Hayrunisa, ben ciddi bir iliski düsünüyorum, evlenmelik,söyle sen ne dersin? Allah derim Abdülkerem! -Elhamdülillah. -Seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak sectim, yarin aksam hazirlan da gülhanede gezelim, birbirimizi taniyalim..... -Ay bilmem ki... Kikir kikir... Bi gören olur ikimizi basbasa.... -Yok.Basbasa degil, benim iki hatun da gelecek. hem hava almis olurlar. -Anladim ben seni. -Allahin izni peygamberin kavli ile benle cikar misin Kevsersu? -Tabii Mücahitcan neden olmasin? -Hadi gel öyleyse, Yeni Camide güvercinleri yemlemeye gidelim. -Tamam, sonra da Eyüp Sultana romantizimiz daim olsun diye dua etmeyegidelim Mücahitcan. |
:2: :2: :11:
|
çok komik:11: :11: :72:
|
-Bir huri kadar güzel gözlerin var Gülbenaz...
-Deme öyle Müttalip, bi fena oluyorum... -Derim valla, 3. karimdan bile güzelsin... -Ayy cok utandim... :11: saol |
:11::11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:58 . |