![]() |
pişkin üye-editör dialogları
Editör: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun.
üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu --- üye: Haci bak hele Editör: Evet üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye.Editör olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu --- üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Editör: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu --- üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Editör: evet üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu --- Editör: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu --- üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Editör: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . --- Üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Editör: Evet... Üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Editör: Uğrama bi daha buralara --- Üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Editör: Administrator ın kısaltması... Üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Editör: .... Üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! |
üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Editör: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu :11::72: |
Alıntı:
|
Editör: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun.
üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu :11: |
Üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye
Editör: Evet... Üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Editör: Uğrama bi daha buralara :11: :11: :11: :11: :11: :4: |
üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Editör: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu :11::11: |
üye: Haci bak hele
Editör: Evet üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye.Editör olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu :72::11: süper yaw...:11: |
güzeldi :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:10 . |