![]() |
.........başlık yok...
Bir genç evde odasında kendini asarak intihar ediyor.
Oğluyla tek yaşıyan baba bu acıya dayanamı***** evi terkedip gidiyor. Aradan 4 ay geçiyor adam evi satmak için dönüyor.Odaya girdiğinde gözlerine inanamıyor. Oğlu intihar ettiği günkü elbiseleriyle beraber odanın tavanında asılı duruyor. Kısa bir süre sonra görüntü kaybolmuş.halisilasyonolduğunu sanan adam aynı şeyi bi kaç kere görmeye başlayınca bi gece sabaha kadar odada bekleyip fotosunu çekmeyi başarmış.işte o foto; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yaw güldürmeyin adamı hehe adam öyle bişi görse saniyesinde bayılır ya da kaçar bi de fotograf mi cekicek :D nerde o cesaret hani ben olsam neyse :D
|
:11: güzel photoshop...benm açtığım hayaletlere inanırmısınız konusuna benzioo.. :72:
|
kesinlikle atoya ve lastdesigner'e katılıyorum bu photoshop olmalı bence kimse bu fotoyu çekmek için gerekli olan cesarete sahip olamaz
mpal'li kız |
adam essahtan photo çekmiş... :72:
|
bende kesinlikle atoya ve murata katılıyorum o cesaret olamaz o adamda mesala ben dün çalıştığım cafede bütün müşteriler gidince yalnız kaldım gece saat 3 üst kattan tıkırtılar gelmeye başladı gündüzde ruhani olaylar igli konusmutuk aklıma ilk o geldi dedimki kendi kendime neyse ister hırsız olsun ister in cin en iyisi gidip uyim kim çıkacakta üst kata bakacak ya ruhsa dedim kendi kendime.sonra gittim bıçağımı aldım neyse ne dedim aşağı inerse ozaman görürüz şimdi üst kat çıkıpta tehlikeye atmayalım kendimizi dedim sonra mışıl mışıl uyudum:) iyikide uyumusum sabah üst kata baktım birşey çalınmamış yani hırsız değilmiş üst kattaki her taraf kapalı olduğuna göre kedide olamaz zaten benim olduğum yere kediler kesinlikle gelmez:)geriye tek seçenek kalıyor:)
|
güzel komik olmus:11:
|
ya arkadaşlar bende size katılıyorum bu gerçek olamaz. Ama gece gece bu korku bölümü ööööööö dedirtti bea...
|
çok beğenilince devamını çekmişler..:72:
|
beğenilmeyince ne yapıyorlar peki:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:48 . |