![]() |
doktor azeri olursa...
Tık, tık, tık...
- Gelesen. + Selamlar doktor bey. - Salam. Sabahın heyır. ( Selam, iyi sabahlar). + Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktor bey? Neyse zaten hasta olan kızım. Bir muayene ederseniz. - Gızım sen yahşi birine ohşayırsan. ( Kızım sen iyi birine benziyorsun). + Neee! Benim kız kimi okşuyormuş? * Valla kimseyi okşamıyorum baba! + Sus kız, doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var, ordan anladı herhalde hııı? - Pişik ele degel kucaga yaraşır. ( Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı). + Doktor sen ne diyosun ya. - Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) + At mıyız biz, haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena olucak doktooor. - Kızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. ( Soyun kızım, sırtını dinlemek istiyorum). * Babaaa ya, bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa. Ben sırtımda kulak falan istemem, büüeeee. + Kızımı ağlattın. - Men indi dayandıraram. Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi durdururum. Merak ettim, niye ağlıyorsun?). * Bak hala ne diyo baba yaaa. - Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz). + Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt - Özümü itirdim. Daglara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende. |
helin üzgünüm :(
konuyu kilitleyip çöplüğümüze taşıyorum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:19 . |