![]() |
Dünya mizahından ağlanıcak espiriler
hava soğuyunca cimriler ne yapar
-bir mumun etrafında otururlar dahada soğursa ne yaparlar mumu yakarlar züppe bir kadın londra da bir sanat galerisini geziyordu galeri sahibine -sanırım şu boyamayada sanat çalışması dersiniz!...dedi galeri sahibi yanıtladı -hayır efendim biz ona ayna diyoruz ahbap kime denir? borç alacak kadar iyi tanıdığınız ancak borç verecek kadar iyi tanımadığınız kişiye hep yukarı çıkıp hiç aşşağı inmeyen şey nedir? -yaş amiralden daha yüksek ne var? -şapkası BORA:Karın kaç yaşında? TAYFUN:40 ına yaklaşıyor BORA:hangi yönden BORA:ben tanınmış bir antika koleksiyoncusuyum. TAYFUN:biliyorum, karınızı gördüm ÖĞRETMEN:2506 ile 6205 i toplayıp 6 ile çarpıp 22 ye bölersek ne elde ederiz?? ÖĞRENCİ:yanlış yanıtı İngiliz ordusunda en büyük ayakkabılar kimin -en büyük ayaklı askerin Temizlenirken siyah kirlenirken beyaz olan şey nedir -karatahta Bir matenatik kitabı öbürüne ne demiş? -ya sorma!.. büyük problemim var yamyamlar uçağa ne der? -konserve HASTA:doktor,sanırım hastayım DOKTOR:belirtiler varmı? HASTA:ewet tümü var DOKTOR:gözlerin ağrıyormu HASTA:ewt DOKTOR:ve renginde iyi deil HASTA:ewt iii deil DOKTOR:ben de aynıyım hadi kalk bi doktora gidelim merdivene oturan köpek ne der??? -hav iki şarhoş yolda çarpmışlar özürdiliemişler biri kafasını kaldırıp gökyüzüne bakmış ve: -şu yukarıdaki aymı güneşmi?.. diye sormuş dieride yanıtlamış -valla ben buraların yabancısıyım CAN:sadece hayır dien aptalı tanıyomusun? CEM:hayır CAN:AAaaaa!...sen ÖNCE KÖTÜ HABER:maalesef cerrah yanlış bacağınızı kesti ŞİMDİ İYİ HABER:dier ayağınız iyileşiyor bir ton ağırlığındaki dev bir göril nerede uyur -istediği yerde |
hava soğuyunca cimriler ne yapar
-bir mumun etrafında otururlar dahada soğursa ne yaparlar mumu yakarlar bu süperdi |
BORA:ben tanınmış bir antika koleksiyoncusuyum.
TAYFUN:biliyorum, karınızı gördüm :D tşkler.. |
cok guzel..
|
züppe bir kadın londra da bir sanat galerisini geziyordu galeri sahibine
-sanırım şu boyamayada sanat çalışması dersiniz!...dedi galeri sahibi yanıtladı -hayır efendim biz ona ayna diyoruz bu harika bence |
:D emeğine sağlık....güzeldi....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:21 . |