![]() |
sarhoş diyalogları...
Garson hesabı getir!
- 5 yetmişlik abi.. - Çüşş ulan 5 yetmişlik içsem ayakta duramam.. - Duruyon abi işte.. - Hadi len al şu yüz bini kafamı bozma benim.. - Cevat kahveden adam topla güzelim, hesapta problem çıktı!! -------------------------------------------------------------------------- - Ben yemek almaya çıkıyorum ne istiyosun dışardan? - Ahh iyilik güzellik varmıdır? - Ya abi saçmalama hadi ne istiyosun söyle? - Hıımmm güzellik ve acısız bi dünya.. - Eh iiyi sen bilirsin çıkıyorum ama aç kalacaksın haberin olsun.. - Kumpir, iyilik, güzellik.. -------------------------------------------------------------------------- - hocam ne istiyorum biliyor musun? - bi dakka sus biri geliyor galiba.. - gelemez olum kayıktayız biz.. - nasıl gelemez biz nasıl geldik kayığaa.. - biz kayığa bindik *****! - neyse ben hala bi ses duyuyom ama.. - vooorrrşşşş (tankerin dalgaları kayığı yutar) ----------------------------------------------------------------------- - çok içtim kusacam galiba.. - odaya kusma halı batar! - ee nereye kusiim.. - camdanm kus! - peki pöööğğğ.. - hocam naptın yaaaa.. - cam kapalıymışşş.. -------------------------------------------------------------------- - müsait.... bööööğğğğ.... biyerde inseydim keşke.. ------------------------------------------------------ - ya olm şurdan bi atlasam heybeliye kadar yüzerim.. - dur olm şimdi gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten.. - kim sarhoş len 3 dubleyle sarhoş mu olucam.. hehehehe.. ------------------------------------------------------ doktor - nasıl yardı kafasını?? - gece denize girelim dediydik, yanlışlıkla iskeleye atlamış.. doktor - birazda içkiliyiz galiba? - ıı.. şey evet 2 bira.. ---------------------------------------------- Polis = Beyefendi.... Sarhoş = Buyrun kimi aaraadınızzz P : Beyefendiii nasıl kullanıyorsunuz aracınızı siizz S : Ellerimle kullanıyorumm memur beyy nasıl kullancamm P : Üfffff!!Siz leş gibi içki kokuyorsunuz arabadan inin lütfenn S : Hangi arabaaa... P Şu anda içinde bulunduğunuz arabaa S : Arabaaa!!!Memur bey siz kendinizdesiniz dimiii yaniii iyisinizz ben arabada deilim kii P : Allahım sabıırrr.Siz arabadasınız ve zil zurna sarhoşsunuz beyefendi ne dediğinizi bilmiyorsunuzz S : Aaaaaaa!!Hi!Hi!Hi!Ben arabadaymışımm yahuuu ne zaman bindim ben bu arabaya P : Üfffff ehliyet ve ruhsatı gösterinn S : Onlar yok başka birşey versemmm P : Tamam sizinle merkeze kadar gidiceezz.Şimdi şunu bi üfleyinnn S : yaww napcemm ben onu üfleyip burada üflenmişi var balon bakk bunu al senn -------------------------------------------------------------------------- - Abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. Böle sanki midem dışına çıkacak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim... ooohhh.. - Üstüme kustun AYI! , ondandır.. ------------------------------------------------------------------------ -ya eniştee hadi gidelim -niye ya ne güzel eğleniyoz işte -ya midemmm -anlamıyorum neee?? -mideeemm diyom yaaa -ya bağır az sesin az geliyo, duyamıyom müzikten -ya bağıramıyom midem bulanıyo -neeeee?? -mi... böööögüğüüüüükkkkhhhh.. -ıyyyyyyy, kus kus açılırsın... |
Abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. Böle sanki midem dışına çıkacak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim... ooohhh..
- Üstüme kustun AYI! , ondandır.. :11: |
:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:51 . |