![]() |
öNümüzDeki maÇ diyaLogLarı
- Bir takımdan yenebilecek en fazla golü yediniz.
- Öyle oldu ama bu maç bitti artık önümüzdeki maça bakacağız. - Ev sahibi takım olarak kaleye bir şut bile atamadınız. - Doğrudur ama bu maç bitti artık önümüzdeki maça bakacağız. - Takımın tarihin en kötü skorunu elde etti. Neler söyleyeceksin. - kem küm ah uh ehh ıhhh. bitti maç bakacağız maça önümüzdeki artık. kem küm. oh be! - 4 kere kendi kalene gol attın neler söyleyeceksin - 4 mü ben 3 diye hatırlıyorum ama neyse maç bitti artık önümüzdeki maça bakacağız. - Şu anda yabancı teknik direktörle birlikteyiz. Tercümanı yanında yok ama sorularımızı yanıtlayacak. Maç hakkındaki yorumlarını alabilirmiyiz. - Ehh ehh. Maç var bitmek. Biz bakmak artık maça önümüzdeki. - Rakip takımın sana etmediği küfür kalmadı Neler söyleyeceksin. - Kulağıma pamuk tıkamıştım. Dur çıkarıyim. Nerde kalmıştık. Ha bu maç bitti artık önümüzdeki maça bakacağız. - Şu anda canlı yayındayız. Erman Toroğlu'nun bir sorusu var. - Sahada golleri attın. Akşam evde atacak golün kaldı mı? - Bu maç bitti artık akşam evdeki maça bakacağız. - Hakeme hakaret ettin 5 maç ceza alabilirsin. Ne diyeceksin? - Yapma ya şimdi bu maç bitti ama önümüzdeki maça bakamayacak mıyız? - Hayırlı olsun jübileni yaptın. Neler söyleyeceksin? - Çok heyecanlıyım. Takımım için bu maç bitti ama takımım artık önündeki maça bakacak. :11: :72: :11: |
- Şu anda canlı yayındayız. Erman Toroğlu'nun bir sorusu var.
- Sahada golleri attın. Akşam evde atacak golün kaldı mı? - Bu maç bitti artık akşam evdeki maça bakacağız. :11: saol deniz kızı.. |
walla süper :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:47 . |