![]() |
yinede seni seveceğim
Yinede seni seveceğim
İçtiğim su zehir gibi gelirken Yediğim lokmalar boğazıma dizilirken Her suluduğum havada buğurluken Etrafıma bakdığımda kör olurken Yinede seni seveceğim Gece karası gözlerinde kaybolurken Ateş kırmızısı dudaklarında yanarken Kızıl kırmızısı saçlarında kalbimi kanatırken O derin bakışlarında boğulurken Yinede seni seveceğim Seni seviyorum dediğimde dilimi ısırırken İsminin geçtiği muhabetlerde susarken Başkasına sarıldığında masayı yumruklarken Gözlerinin içinde başkasını görürken Yinede seni seveceğim Unut gitsin dediklerinde seni hatırlarken Sevmiyorum artık dediğimde kendimi kandırırken Nefret etmek istedikçe daha çok bağlanırken Sölediğin sözler ok gibi kalbime saplanrken Yinede seni seveceğim Gözlerine baktığımda sevdiğimi hatırlarken O iki kelimeyi senden başka kimseye söyleyemezken Sen güldüğün zamanlar ben ağlarken Sana attığım adımlar mayına takılırken Yinede seni seveceğim Yağmur sonrası toprak kokusunda seni koklarken Unutup isteyipte unutamazken Her yağmur taneleri beynimi delerken Her şeye rağmen sözlerin ve gözlerin varken Yinede seni seveceğim Mehmet Taşcı (şiir tamamen bana aittir.) |
vallahide helal mehmet çok güzelmiş.
yüreğine sağlık :D |
yaw harikaa..bravo valla..çok güzel bi şiir..
|
teşekkür ederim beğendiseniz ne mutlu bana
|
çok güzel sağol :1:
|
emegine saglık:1:
|
emeğine sağlık:1:
|
güzel paylaşım ;)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:24 . |