![]() |
Personel takip
Private Type gokhan
no As Integer ad As String * 30 maas As Integer End Type Dim aygun As gokhan Private Sub Command1_Click() aygun.ad = Form1.ad aygun.maas = Form1.maas aygun.no = Form1.no Put #1, aygun.no, aygun End Sub Private Sub Command2_Click() Get #1, Form1.no, aygun Form1.maas = aygun.maas Form1.ad = aygun.ad End Sub Private Sub Command3_Click() Form1.no = "" Form1.maas = "" Form1.ad = "" End Sub Private Sub Command4_Click() Close Unload Me End Sub Private Sub Form_Load() Open "c:/personel_takip.dat" For Random As #1 Len = Len(aygun) End Sub kolay gelsin.... |
Paylaşımıın için saol.
|
Arkadaşım sanırım daha evvelde demiştim programlama formunda tşk vs şeyler olmasın ...ok.
|
Kardeş ben öle bi kural bıraktığımı hatırlamıyorum.
|
muhammetin öle sölediğini hatırlıyorum bi formlara göz at görmen lazım ...
Yanı elbette ben kural koyamam kafamdan hattıme değil..ama muhammet bir çok kez tekrar etti ..programlama formuna tşk.vs yazılmasın diye ...yanı onu muhammete sorun istersenız....ok.. |
Teşşekkür etmenin kötü bi yönü yok bence. İnsanların konuya katılmaları için bencede geçerli. Onun için teşşekkürü ortadan kaldırma gibi bi şey söz konusu değil ;)
|
Elbette tşk bi nazeket gereğidir...Ama bu kuralı ben koymadım ...
Yanı ..acemik işte :D :D :D her şey van.ge.tr için ...selametla.. |
Alıntı:
|
programlama bölümünü ilk açtığım andan itibaren bu kısıma teşekkür yapılmaması konusunda uyarıda ben bulunmuştum. bu uyarım neticesinde Gökhan uyarmış. O kararı ben vermiştim... iyi çalışmalar..
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:38 . |