![]() |
welovetheatre'den yazılar
dün 30 dk içinde yazdım olduğu gibi aktarıom yazıları...
_____________________________________________ ölüm mü olur dünden razıyım tükendiğim noktadayım yaşamın soğukluğu içimde ürperir oldum nefes aldıkca tükeniyorum yavaşca ansızım içime giren zehirle son nefesimi verdim ben gözlerim kapandı yanımda olmayan ben ruhum gitmişken bir olmamışken __________________________________________________ __ gözlerimi her kapadığımda yüzleştiğim gerçek gözyaşlarımdan akarken yaşıyor akıyor bensizliğin evresinde ruhum karanlık kuytu köşelerde bir sonsuzluğun peşinde mutsuzluğun esiri ayağında zinciri aynalara baktığımdaki bu yüz hakadiyor gözyaşlarına bakamıcak kadar kirliyim kendime ifadesizliğin belkemiğinde hayatın merkezinde ölümü beklerken ölümsüzlüğe hapsedilmiş sonsuza kadar mutsuz bir ruh _____________________________________________ karanlık mı aydınlığı hatırlatan sevgisizlik mi sevgiyi isterten mutsuzluk mu mutluluğu özlettiren ruhsuzluk mu istediğin zaman akmayan gözyaşlarına neden olan akmıyor tıkandı kaldı gözyaşlarım beni dinlemiyor __________________________________________________ _________ gözyaşlarının sonsuzluğundaydı ruhum henüz aslında başlamamıştı henüz acılar uzaktık yanyanaykende yanımdaydın ve bana dönmeni sitedim senden beni sevmeni istedim sana dokunurken dokunmak istedim bana dokunmanı istedim gözyaşlarımda akan her damlada sen varsın akan herdamlam sana olan özlemim yanımdayken uzakta olduğun özlemimin gözyaşları özlem içimdeki sensin sensizliğin merkezi __________________________________________________ _______ herdamla bir sen yaratmıştım ya seni gözyaşlarımda yaşamıştıms adece bazen mutluydu onlar bazen mutsuzdu ama aktılar öyle veya böyle şimdi akmıyorlar ama çünkü sen gittin bense öldüm şimdi yaşayan gözyaşlarım değil __________________________________________________ ______________ sen yokken hayatımda seni sevmeyi başaramadım sadece bekledim seni severim diye sen geldin ya şimdi sevebilirdim seni ve sevdim ama gittin işte hemde severken gittin neydi peki gitmenin anlamı bu akdar kolaymıydı herşey giderken acı çektiysen neden gittin ve ben neden acı çekiyorum sen gittiğinden beri bensizliğin göbeğinde ruhum çünkü sen gittiğinde bende gittim ve gelmediğinden öldüm artık ölüyüm hayatın robotu __________________________________________________ ___________________________ iki nokta arasındaki çizgi doğru dediler hep oysa yalanmış biliomusun ey yar doğru yokmuş bi gidiş bide gidiş varmış ne yaparsak yapalım gidiyormuşuz sonsuzluğun uçsuz bucaklığında kayboluyormuşuz doğru yokmuş gitmek varmış ve gitmek hep varmış doğru hiç olmamış __________________________________________________ ___ ben yaptım die değerli olmadı hiçbirşey olmasında herkes sevdiği işe baksın ben yolladım die okumasın kimse yazılarımı ben başardım die sevmesn kimse beni sevdiğinis evsin herkse sevmediğini ben varım die sevmesin bencilk olsun herkes kendinizi düşünün dostlar gitmeni gerektiğinde gidin kalmanız gerektiğindede kalın severekyapıosanız yapın başkasını düşünmeyin bana öle örettiler allahın dünyasında kuralları öğretenler melekler ve zebaniler içinizdeki şeytan çıksın ortaya hiçbirimiz temiz değiliz hepimiz pisliğiz _______________________________________ sen yazmıştın değilmi enson bu günlüğe gidende sen oldun herşeyi sen sonlandırdın başlattığın gibi birşey yapamadım ben sen gittin sen geldin sen koptun benden ben sadece seni istedim sense istediğin hayalindenvazgeçtin nden bu akdafrr gerçeksin ki hiç mi hayal edemiceksin ufacık bi hayal birleştirirdi bizi zamana inat ama gerçektinv e gittin son noktaytı atarak git işte git ne demeliyim ki git gözyaşlarımız akarken seninde benimde git ölmedik ama uzağın aramızda gözyaşlarımızın oluşturduğu okyanus bakalım hangimiz sonun başlangıcını yapacak ve ağlamaktan vazgeçecek karşı ülkede bekliyorum seni gittiğin gibi geldiğe o okyanusun fırtınalarını aş diye çünkü ben gelsem bile aşamam fırtınaları sen istemesken gelmemi gel çünkü ben fırtınaları didiriyorum sen geliceksin die gelmiceni bile bile |
ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten
|
bu yazıları okurken duygulanmamak elde değil. güzel yazıyorsun.
yeni yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum... :4: |
teşekkürler daha çok yazım var ama şimdi yazamıcam meşgulüm paylaşırım müsait oldukca:)
|
konuşma isteği hissettiğimde
hep birilerini aradım onlarla konuştum konuştukalrımı tükettiğimde yeni insanlar tanıdım yabancıydılar anlattım konuştum içimdekileri boşalttım şimdi durdum ve baktım kendime de ben aslında konuşmam gereken kişiyle konuşmammışım kendimle şimdi kendimle konuşuyorum ve kimse yok yanımda bir kafe de bi nescafe içiyorum ve kendimle konuşuyorum yanımda sonsuza kadar olan o sadece o onla barıştım küskünlük sona erdi aynalarda kendime bakabileceğim zamanı bekliyorum kendimi özledim |
sağol can :) hep paylaştım ya senle sende dinledin:) cansın sen ii ki varsın
|
hepsi de güsel emeğine sağlık
|
saol eellerine sağlık...
|
güzel yazmışsın yüreğine sağlık...
|
teşekkürler herkese çok teşekkürler daha diğerlerinide koycam ama çalışıyorum fırsatım olmadı
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:12 . |