![]() |
// Mesleki ilanı-ı aşklar //
ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..
bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım.. kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn.. moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm terzi : beli sıkıyorsa sevdanın, don lastiği gibi süneyim sana.. paçalarını kısaltma sevdiğim, selvi boylum al yazmalım benim.. müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız.. minibüsçü:stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli manav:domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Muhasebeci: defteri kebirim ol noterden tasdikli tek bir hata yapmama bile izin verilmesin seni yazarken mühürlü yapraklarında,hesap makinem ol parmaklarım sürekli üzarinde dolaşsın en büyük yardımcım ihtiyacım olan ol sevdiceğim benzinci: sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli..... Makine müh : Seni kokunu motor yağı kadar seviyorum, seni görünce pistonlarım titreşimden çatlıyor, kalbim o kadar çarpıyor ki, iletim ve taşınımla ısı geçişi yetmiyor, radyasyon da yayıyorum cüzi miktarda semra hanım:dal..dal..daldan dala...ben aşıkım...ben aşıkım....vur...vur...vur tuşlara ben aşıkım.. |
moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm
güzeldii..:D :D saol gizomm |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 . |