![]() |
maço erkeğin sevgilisiyle kavgası...
- Aloooooooooooooo. Anasını sattııımın kkızı ne lan bi saattir telefonun meşgul.
- Annem aradı Murat kızma yaaa.. - Başlatma şimdi anandan... Senni almaya geliyorum hazır ol. Buluşurlar... - Nasılsın sevgilim? - Sevgilinden başlatma oğlanmıyız bizz. - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz. Boşver... Ne lan bu eteğiin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi. - Offf Murat yaa lütfen yine başlama. - Sanamı sorcam azını dağıtırım bak..Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez çizerim bak. - Buket beni kızdırma önüne bak düzgün yürü ulan.. - Peki Murat sen nasıl istersen. - Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne güzel.< - Ne lan bu. Bunun kumaşı nerde. Bi donlluk kumaştan elbise yapmış ırz düşmanları. Seninde azını yüzünü dağıtırım bak böle elbiselere bakıpta ay ne güzel deme. - Peki sevgilim. - Bak halen sevgilim diyo. Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş. - Tamam Murat. - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyyosun seni nereye götüreyim. - Sahilde yeni bir bar açılmış Murat oraaya gidelimmi. - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım. - Peki Murat. - Surat yapma bana işlemez kızım, adam gibi oturcaksan otur kafamın civatalarını attırma Biz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez, hem racona ters bikerem kızım... |
o delikanlıyı ben biliyorum ne yapacağımı :72:
|
:72: tehhhh...
|
bende gözünü oyarım bu ne böle
|
heytttttttttt yawwww soyumuz tukenıyor ahhh :19: helal işte gerçek bir maço emeğine sağlık :72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:43 . |