![]() |
duygusal kız anlayışsız erkek...
1-Bir yerde yemek yemeğe gidilir yemek sırasında kız doğru anı bekler ve doğru anda (en azaından doğru olduğu düşündüğü anda) malum cümleyi söyler...
K:Yasin sanırım ara versek iyi olcak... E:Doydun mu?Çok geldiyse ben tamamlarım merak etme... K:Ne? E:Ya ar vermeye gerek yok ben yerim olmazsa paket yaptırırız... Kız koşarak uzaklaşır... 2-Parkta yürüyüşe çıklımıştır ve işte o an; K:Ara versek iyi olur sanırım? E:Neden tanıdık birini mi gördün? K:Y a araverelim diyorum E:Tamam 1 metre yeter mi ?Bak ahanda bi adım yana kaydım... Kız bir yerlere oturur ve bir daha kalkamaz,felç gelmiştir... 3-Yolda yürünmektedir uzn bir gezi olmuştur ve meşhur cümle K:Ara versek iyi olur sanırım!... E:Sabret biraz ilerde veririz. K:Ne? E:Buradaki tuvalet pahalı az ilerde ucuzu var oraya gideriz bak ben bi saattir tutuyorum sabret!... Kız kendini trafiğin ortasına bırakır... 4-Çift buluşur bütün dolaşırlar kız doğru anı yakalar (yakaldığını zanneder)veeee... K:Ya ara verelim mi? E:Valla çok iyi olur ... K:Bu kadar mı? E:Valla kalmak isterdim ama maç başlıcak maçtan sonra alırım seni hadi görüşürüz canım... Kız ortada kalır sinirleri bozulmuştur sağ gözü seğirmeye başlar... Yine birlikte dolaşılmaktadır ve... K:Ya ara vermemeiz lazım!... E:O ne ya zekat gibi ibr şey mi?ben geçen gün dilenciye 10 kuruş vermiştim o olurmu? K:Neeee? E:Kızma ya zaten yerden bulmuştum parayı bende dilenciye para kaptırcak göz varmı? Kız erkek arkadaşını kovalar arkasından kafasına kafasına bozuk para atar.... |
:11::72:
|
:11::72:
|
:72: sagolasın
|
erkeklerin anlayis(sizligi)ini super anlatmis:1::1:
|
:11:
|
Cok güzeldii :D tskler :D :D
|
erKeklerin adını cıkarıo buNlar yha........
|
Alıntı:
vıdı vıdı vıdıııı ......erkeklerin anlayıssızlıgını anlatıomus bunlar.....yha bole konusan kızlardan nefret ediyorum.........sonsuza kdr yanlız kalın hepiniz.........patlayın erkeksizlikten inşalaaaaaaaah.................sanki siz cok dogrusunuz, kusursuzsunuz da............... yiNe şartellerim attı ha...........:18::18: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:24 . |