![]() |
inci kefalii...
Latince Adı: cefalous incious
Habitatı: van denizi (Bizimkiler göl demez..):11: Beslenme Biçimi: Otçul, etçil, ara sıra kebab, çöp möp, poşet (walla açıkçası ne bulsa yer) Davranış Biçimi: Genelde küfürbaz..:72: Kendi Türlerine Davranışı: yakaladımı affetmez Işık: karanlık aydınlık farketmez Tuzluluk: walla ben bile sasırdım nasıl yasıyo o tuzlu yerde... Sıcaklık: -50 ila 45 derece arası..:11: En Fazla Büyüdüğü Boy: 150 cm Reef Uyumu: kareteci( U REEF DE NE OLUYO...) pH: 11,5- 12,5 GENEL YORUM: walla bu canlı cok acayip bişey , sigara deseniz sigara içiyo , içki deseniz kullanıyo, arada bi van canavariyla dövüşüyo, bi de kale mahallesi sakinleri incious cefalous türünün çok gevtçi bi tür olduunu sölüyo... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Pardon hackoogle kardeş kızma sakın ama asıl kefalliği sen yapmışsın.Çok ciddi bir bölüme yapmış olduğun bu paylaşımın asıl yeri sanırım mizah bölümü olmalıydı.saygılar.
|
arkdaşlar lütfen bu tür konuları mizah bölümünde veya geyik bölümünde paylaşınız.. konuyu mizaha taşıyorum...
|
Alıntı:
gerçi vanlı deilsin anlamazsın sen ne desemde... nese boşver özür dilerim... siz kafanıza göre takılın.... |
arkdaşlar uzatmayın.. hikmet arkadaşımız konuyu yanlış yere açmış..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:47 . |