![]() |
karısık..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:72: :72: o tabelayı ben neden göremedim :11:
|
Vallahi 2002 de 11 ay oturdum trabzonda ve rizeye başta çamlıhemşin olmak üzere çok gittim..karadeniz turizminin merkezi olan bir yerde bu tabela abartılı yafff. hemde güroluk,dikkaya,çayırdüzü,meydan,murat,ortaklar,aş ağı ve yukarı çamlıca,aşağı ve yukarı şimşirler köyü ve daha birçok çamlı hemşin köyünü bilirim.ama böyle bir tabela koyacak kadar laz değiller valla yaa..ama güzelmiş.teşekkürler paylaşım için.Bu arada doğasporları,dağcılık,rafting sporları,kayak merkezleri,ayder yaylası ve kaplıcaları ve sayamadığım birçok uğraş ve güzellik barındıran bu yöreyi illaki görmenizi öneririm.
|
:72: :11:
|
:72: :72: süpermiş:11: :11:
|
ayakkabı aa pardon araba süpermiş :72:
|
:72: :11:
|
:11 :11: :11:
|
harika resimler :11: :11: :11: