![]() |
<<<aşktan kim ölmüşki>>>
Gozlerine yaziyorum bu son siirimi ve ayriligin resmini yuregime ciziyorum Bulutlar yine bize agliyor bu gece ve yoklugunun yasini tutuyor yildizlar Yikiyor benligimi ve yuregimi cevapsiz sorular Bilinmiyor yalnizligim ve silinmiyor alinyazim Gitmeyecektin boyle, terk edilirmi soyle, apansizin...? Geceleri sabaha kadar nobet tutuyorum, haberin varmi Belki gelirsin diye Bir umut iste... Seni ozledikce kahroluyorum Olup olup diriliyorum Haberin varmi? Ozlemler acitiyor canimi ve gozlerin hatirima geldikce Sizim sizim sizlatiyor sol yanimi Yoklugun delirtiyor,su canimi yerden yere vurasim Yerinden sokupte atasim geliyor Haykirmak istiyorum daglara yollara Sensizligin acisini yazdigim duvarlara Yikiliyorum ansizin o son sozlerini ve Huzun dolu gozlerini hatirlayinca Umutlar biriktirmistim yuregimde Elbet birgun geri doneceksin diye Kanli yas akar oldu gozlerimden Ama sen bir turlu donmedin geriye Ne verilen sozlerden donuluyor Nede senden vazgeciliyor iste Hic bilemedin her gece sana agladigimi Gozyaslarimi goremedin Sen hic sevemedin ask ugruna ben gibi olemedin Bakma bedenimin sapasaglam durduguna Ruhum aci cekmekte benim Yilin 365 gunu vardir ya hani Iste ben o gunlerin gecelerinde Hic uyuyamiyorum Gozlerimi karanliga yumdugum an Yine karsima geciyor hayalin Ve yapiyor yapacagini Intikam aliyor benden Acitiyor icimi Bakma kucuk olduguma, yuregim buyuk benim Hemde acini cekecek ve seni delicesine sevecek kadar Olumune ask derler ya Artik Ben O'na Hic Ama Hic Inanmiyorum Bu Gune Kadar Asktan Kim Olmuski??? Olseydim Ben Olurdum Seni bir kere sevdim ama Beni bin kere pisman ettin sevdigime Gun gelirde acimi dindirmek istersen Gelde sessizce dokun yarali yuregime.. alıntı |
harika bir şiir sağol
|
emeğine sağlık çikolata gerçekten mukkemmel bır şiir tşkler :1:
|
süperdii yav..saol üzli..
|
süpermiş üzli :D :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:39 . |