![]() |
<<<şebnem ferah- can kırıkları albümünün tüm şarkı sözleri>>>
okyanus
Müzik-söz: şebnem Ferah önümde Ağir Bir Kapi Ardinda Okyanus Var Ben Zaten Suda Doğmuşum Kapiyi Açmam Gerek Işte O An Biri Geliyor Tutuyor Kulağimdan Gözü Anahtar Deliğinde Bak Diyor Sadece Buradan Birak Diyorum O Küçücük Resmi Yetmez Bize Bu Küçük Esinti Nerde Törpülendin Böyle Olmaz Diyor Tutup Ayak Bileğimi şimdi önümde Ağir Bir Kapi Ardinda Okyanus Var Bir De Bileğimden Biri çekiyor Benimse Kapiyi Açmam Gerek Bak Diyorum Koca Dünyaya Buradan Derhal çikmak Gerek Bari çekme Bileğimden Benim Her şeyi Görüp öğrenmem Gerek Bir Ileri Bir Geri Her Adim Bu Kapinin Ardi Demek Sonunda Boğulmak Olsa Da Benim O Sularda Yüzmem Gerek Anahtar Deliğinden Görünen Bu Küçücük Manzara Sana Yetiyorsa Yetsin Benim O Sularda Yüzmem Gerek Yüzmem Gerek şimdi önümde Ağir Bir Kapi Ardinda Okyanus Var Bir De Bileğimden Biri çekiyor Benimse Kapiyi Açmam Gerek Birak Diyorum O Küçücük Resmi Yetmez Bize Bu Küçük Esinti Nerde Törpülendin Böyle Olmaz Diyor Tutup Ayak Bileğimi Can Kiriklari Müzik-söz: şebnem Ferah Bu Kalabaliğin Içinde Yapayalniz Hissetmektense Dünyanin Bir Ucunda Tek Başimayim Kir Göstermeyen Renkleriniz Sizin Olsun Korkmaktansa Bulanikliğin Tam Içinde Bir Başimayim Benim Belki De Gizli Bir Bildiğim Var Elbette Ağlarim Benim Can Kiriklarim Var Senin Gördüğün Yanağimdan Süzülenler Asil Içimde, Içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var Bir Kalp Kirildiğinda Müzik-söz: şebnem Ferah Bir Oyun Oynayalim Mi Herkes Açsin Kalbini Oyun Oynayalim Mi Bir Oyun Oynayalim Mi Herkes Söylesin Adini Oyun Oynayalim Mi Her Kalp Bir Büyük Dünya Ve Bir Kalp Kirildiğinda Hayata Dair Ne Varsa üzerinde O Dünyanin Başlar Yok Olmaya Bir Kalp Kirildiğinda Denizler Kurur Toprak Küser Denge Kalmaz O Dünyada Her Kalp Kirildiğinda Bir Yerlerde Yolculuk Başlar Mavi Renkten Siyahliğa Her Bir Kalp Kirildiğinda Bir Oyun Oynayalim Mi çocuklar Gibi Beraber Oyun Oynayalim Mi Bir Oyun Oynayalim Mi Kirmayalim Birbirimizi Oyun Oynayalim Mi Her Kalp Ayri Bir Dünya Ve Bir Parça Kristal Ayni Zamanda Bir De Bilmeyerek Değil Ama Bilerek Kirilmişsa Artik Aci Da Duymaz Başlar Yok Olmaya Delgeç Müzik-söz: şebnem Ferah Gel Bir Parçam Ol Kanimdan Canimdan Gel Bir Parça Al Ekmeğimden Suyumdan Ben Zaten Düşmüşüm Kaldirimlar Yatağim Olmuş Gel Bir De Sen Vur, Hadi Gel Bir De Sen Vur Ben Zaten Düşmüşüm Içim Dişim Korku Dolmuş Gel Bir De Sen Vur, Hadi Gel Nasil Olsa Aliştim Ben Bu Sert Rüzgarlara Bu Sert Iklimli Issiz Hayata Delgeç Gibi Deleceksin Sen De Ruhumu Biliyorum Durma Gel Bir De Sen Vur Bir De Sen Vur Gel Bir De Sen Vur Bir De Sen Vur Geçmişe Yolculuk Müzik-söz: şebnem Ferah Bugün Kendimi Kuru Yapraklarla Kapli çikmaz Bir Sokağa Benzetiyorum Sadece O Sokakta Yaşayanlar üzerimden Gelip Geçiyor Bugün Kendimi Odalarindan çoğu Boş Bazen Dolan Bir Otel Gibi Hissediyorum Içimden Ne Hayatlar Ne Hikayeler Ne Aşklar Geçip Gidiyor Ben Böyle Değildim Ne Zaman Kayboldum Rüzgarla Dans Ederdim Ne Zaman Savruldum Bir Ses Duydum Geçmiş Zamandan Bir Ses Duydum Küçük Bir Kizdan Bir Bilet Istiyorum Sadece Gidiş Olsun çocukluğun Safliğina Gidip Orda Yaşamam Gerek Bilet Istiyorum Tek Kişilik Olsun Yarina çikabilmem Için Heyecani Hatirlamam Gerek Bugün Kendimi Parktaki Bir Bank Gibi Sessiz Ve Sabit Hissediyorum Geceleri üzerimde şehrin Işiklari Yatip Uyuyor Bugün Kendimi Tonlarca Yük Taşiyan Gemilerin Denizi Gibi Hissediyorum Kaldirma Kuvvetim Var Ama şehrin Atiklari Içime Akiyor Ben Bir Mülteciyim (güç) Müzik-söz: şebnem Ferah Ben Bir Mülteciyim Kendi Yüreğimden Başka Siğinacak Yerim Yok Yurdum Yok Ben Bir Mülteciyim Yüreğime Siğindim Burada Savaş çiksa Bile ölen Yok Tüm Hayallerin Sonsuzluğa Ve Sona Erebildiği Yerdeyim Tüm Niyetlerin Bedenleri Varmişçasina Görülebildiği Bir Yerdeyim Ben Bir Mülteciyim Yüreğimde Yaşiyorum Esir Değil Kul Hiç Değil Kendimde Yaşiyorum Ben Bir Mülteciyim Burada Aslinda Sinir Yok Kazanmak Kaybetmek Yok Bu Güçten Daha Büyük Güç Yok Artik Eminim Her şey Içimde Filizlenip Istersem Büyüyor Bakmazsam çürüyor Aşil Topuğum Aşkti, Başka Yüreklerde Mutlu Olmadim, Yaşayamadim Oysa Içimde Ne Ok Var Ne De Atan Ne Yön Ne Arka ön Ister Yaşa Ister Sön Ben Bir Mülteciyim Yüreğimde Yaşiyorum Esir Değil Kul Hiç Değil Kendimde Yaşiyorum Ben Bir Mülteciyim Burada Aslinda Sinir Yok Kazanmak Kaybetmek Yok Bu Güçten Daha Büyük Güç Yok Ben Bir Mülteciyim Kendi Yüreğimden Başka Siğinacak Yerim Yok Yurdum Yok Tüm Kitaplarin Arasinda Kurutulup Saklanan Anilarla Dolu Bir Yerdeyim Tüm Sözcüklerin Cümlelerden Kurtulmuş Gibi Incitmeden özgür Kalabildiği Yerdeyim Sana Bilmediğin Bir şey Söyleyemem Müzik-söz: şebnem Ferah Suyun Derinliği Ayniydi Ama Senin Beline Benimse Omuzlarima Geliyordu Bütün Yapraklar Sararip Düşecekti Ama Ilk Ben Düştüm Kalanlar Arkamdan Korkuyla Bakti Bütün Aşklar çok Büyük Olacakti Ama En Büyük Bizimkisi Diyecektik Her Bir Insan Eşsiz Olacakti Ama Hep Kendimizi En Değerli Zannedecektik çamur Mu Sürmek Istiyorsun Başkasinin Duygularina önce Senin Ellerin Kirlenecek Suyla Mi Gidiyorsun Bir Başkasinin Yanan Yüreğine O Yürekte Hep Yerin Olacak Sana Bilmediğin Bir şey Söyleyemem Ben De Hiçbir şey Bilmiyorum Ne Kadar Iyilik Varsa Hepimiz Için Hepsini Dileyip Gerisine Direniyorum çok Sonralari Fark Edecektik Iyilik Temizlik Bile Göreceli Olacakti O Kadar Hizli Kirlenecektik Ki Masumiyet Fotoğraflarda Eskiyip Solacakti Korkuyor Musun Senden Farkli Olan Her şeyden Korktuğun şey Kendi Içinde Büyüyecek Ortak Mi Oluyorsun Bir Başkasinin Yalnizliğina Yüreğin Yalnizlik Nedir Bilmeyecek çakil Taşlari Müzik-söz: şebnem Ferah Benim çakil Taşlarim Var Irili Ufakli Kaybolduğumda Yere Yayip Yol Yaptiğim çakil Taşlarim Var Her Yerden Topladiğim Boşluğa Düştüğümde Oyunlar Yaratip Oynadiğim Benim Bir Sözlüğüm Var Unutulmuş Bir Dil Oysa Ki Içinde Her şeyin Anlami Gizli Benim Bir Gözlüğüm Var Sol Cami Kirildi Taktiğim Zamanlarda Içini Gösteren Adeta Sen Hiç �hiç� Oldun Mu, Birden Duruldun Mu? Bulanikmiş Berrakmiş Her Suyu Içtin Mi? Altinda Ağ Olmadan Yerden Yükseldin Mi? Tam Zevkine Varmişken Birden Yere Düştün Mü Sen? Düştün Mü Sen? Benim Hiç Boyanmamiş Dört Duvarim Var çatlaklarindan Sizip Içinden Geçtiğim Benim Hiç Yikilmamiş Duvarlarim Var Dikkatle Baktiğimda Ardini Gördüğüm Adeta Sen Hiç �hiç� Oldun Mu Birden Duruldun Mu? Bulanikmiş Berrakmiş Her Suyu Içtin Mi? Altinda Ağ Olmadan Yerden Yükseldin Mi? Tam Zevkine Varmişken Birden Yere Düştün Mü Sen? Düştün Mü Sen? Benim Bir Hikayem Var Sonunu Yazmadiğim Benim Bir Sevgilim Var Henüz Tanişmadiğim Benim Umudum Var Benim Umudum Benim Umudum Var Benim Umudum Zaman Geçip Gidiyor Müzik-söz: şebnem Ferah Bilgi Sahibi Olmadan Fikirlerle Dolmuşuz Bir Yerlerde Bir çift Elin Tuttuğu Silahta Kurşun Olmuşuz Kalem Sahibi Olmadan Kiliçlar Kuşanmişiz Yaşanip Yaşatmak Dururken Hem ölmüş Hem Katil Olmuşuz Gözlerimiz Var Ama Görmek Istemedikçe Yüreklerimiz Var Ama Hissetmedikçe Hiç Islanmadan Yüzmek Ne Kadar Mümkünse Hiç Yanmadan Ateşle Ne Kadar Oynanabilirse Içinde Yaşamak Varken Teğet Geçmek Dünyaya Işte Bana öyle Geliyor çünkü Zaman Geçip Gidiyor Avuçlarinda Hissetmek Varken Birinin Ellerini Sikica Tutup Sevmekten Güvenmekten Korkar Olmuşuz Kapilari Kapatmak Yetmemiş Kepenkler Indirmişiz Bir Küçük Asma Kilitle Insani Insan şerrinden Sakinmişiz Zamanimiz Var Ama Korkmayi Sürdürdükçe Ruhumuz Var Teslim Etmeden önce Hoşça Kal Müzik-söz: şebnem Ferah Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten Yoruldum Bulduğumu Zannettiğimde Kendimden Ayri Düştüm Bu Garip Bir Veda Olacak çünkü Aslinda Hep Içimdesin Ne Kadar Uzağa Gitsem De Gittiğim Her Yerde Benimlesin Söylenecek Söz Yok Gidiyorum Ben Hoşça Kal, Hoşça Kal Hoşça Kal, Hoşça Kal Ben Bir Kisrak Gibi Gelmişim Dünyaya şahlanip Koşmak Içimde Var Hoş çakal Biraz Su Biraz Yeşillik Her Yer Benim Evimdir Taşirim Dünyayi Sirtimda Her Dil Benim Dilimdir Ama Söylenecek Söz Yok Gidiyorum Ben |
tşkler paylaşımın için....
|
:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:47 . |