![]() |
<<<şebnem ferah- kelimeler yetse albümünün tüm şarkı sözleri>>>
iyi � Kötü (dans Pisti)
Müzik-söz: şebnem Ferah Biriyle Fena Halde Konuşmaya Ihtiyacim Var Biriyle Fena Halde Dertleşmeye Evimde Ne Sicak Bir Tabak Yemeğim Var Ne De Televizyonun Sesinden Başka Ses Ama Içimde Bi' Yerlerde Sabir Taşi Gizli Sanki Doğduğum Günden Bugüne Orda Duruyor Sessiz Bir Kaya Düşün Deniz Kiyisinda Yalniz Dalgalara Göğüs Gerip Soğuktan üşüyor Ne Ahlak Ne De Sevgi Gökten Dünyaya Indi Insanlik Istedi Keşfetti Hepsini Dün Doğmuş Bir Bebeğe Bile Girebilen Mikrop Misali Içimizde Hem Kötü Var Hem Iyi Hangisi Daha Güçlü Diye Beklemektense Heyecanla Attim Kendimi Dans Pistine Ayri Ayri Hepsiyle Dans Edecektim Biraz Sohbet Ederek çözmeyi Deneyecektim Neden Böyle Olmuşuz Nerelerde Kaybolmuşuz Aklimdaki Sorularin Hepsini Soracaktim "senin Ne Haddine Böyle şeylerle Uğraşmak?" Diye Soran Hazirci Tembel Sen Misin? Böyle Yaşlanmak Olmaz Seninki Eskimek, çökmek Ruhu Küskün Bomboş Bir Bedensin Kelimeler Yetse Daha Neler Neler Buldum Elimle Koymuş Gibi Huzurluyum Geniş Ve Loş Bir Yer Istersen Sen De Bir Uğra Doğru Yanliş Iyi Kötü Herkes Orda Hangisi Daha Güçlü Diye Beklemektense Heyecanla Attim Kendimi Dans Pistine Ayri Ayri Hepsiyle Dans Edecektim Biraz Sohbet Ederek çözmeyi Deneyecektim Neden Böyle Olmuşuz Nerelerde Kaybolmuşuz Aklimdaki Sorularin Hepsini Soracaktim Babam Oğlum Müzik-söz: şebnem Ferah Bu Akşam Sanki Hiç Ayrilmamişiz Gibi Hissetmek Istedim En Sevdiğim Kot Pantolonumla En Sevdiğim Lacivert Tişörtümü Giydim Güzel Bir Akşam Yemeği Hazirladim, Beraber Aldiğimiz Mumlari Yaktim şarap Açtim, Bir Sana Bir Bana Iki Kadeh çikardim Sevgilim Ve Dostum Babam, Oğlum Arkadaşim, Aşkim Her şeyimdin Sen çok Zaman Geçti Gitti Ikimizden özür Dilerim Seni üzdüysem Sadece Dinle Hiçbir şey Düşünmeden şimdi Bunlar Geldi Içimden Bu Akşam Seni çok özledim Bütün şarabi Tek Başima Içtim Kirginliğim Bile Geçti Kalmadi şimdi Bunlar Geldi Içimden Bu Akşam Sanki Hiç Beni Kirmamişsin Gibi Hissetmek Istedim En Son Tatilimizi Düşündüm, Ayrilmadan Yirmi Gün önce Dünyanin En Güzel şehirlerinden Birinde Yürüdük Kilometrelerce Iz Biraktik Kaldirimlarda, Otelde, Caddelerde Sevgilim Ve Dostum Babam, Oğlum Arkadaşim, Aşkim Her şeyimdin Sen çok Zaman Geçti Gitti Ikimizden özür Dilerim Seni üzdüysem Sadece Dinle Hiçbir şey Düşünmeden şimdi Bunlar Geldi Içimden Bu Akşam Seni çok özledim Bütün şarabi Tek Başima Içtim Kirginliğim Bile Geçti Kalmadi şimdi Bunlar Geldi Içimden Bu Akşam Sanki Hiç Aldatmamişsin Gibi Hissetmek Istedim Uyurken Bile özlerdik Birbirimizi Delicesine Düşündüm Durdum Sordum Anlamadim Beraber Yaptiğimiz şeyleri Andim Seni Son Kez özledim Ve Bu şarkiyi Yazdim Ben şarkimi Söylerken Müzik-söz: şebnem Ferah Içimde Bir Ateş Yaniyor, Bedenim Dar Gelir Oldu, Ateşime Ister Körüklerle Gel Ister Suyla, Istediğin Kadar Konuş Benimle, Istediğin Kadar Yalan Söyle, Beni Ben Yapan Içimdeki Sesleri Susturamazsin, Içine Girdiğin Küçük Kaygan Deliği Yeni Ve Büyük Bir Dünya Mi Sandin? Istersen Bir Aynayla Yardim Edeyim Ama Umursamazsin. Merak Etmeden Duramiyorum, Geceleri Nasil Uyuyorsun. Beni Boşver Kendine Cevap Ver Lütfen Bu Kez Dürüst Olur Musun? Ben şarkimi Söylerken Istersen Sesi Açarsin Istersen Kisip Bunu Da Yok Sayarsin Kim Bilir Belki Gülümser Belki Ağlarsin Yüreğimdeki Sesleri Susturamazsin Bir Yanim Seni Hala Düşünüyor, Bir Yanim Sana Fena Kizgin Yalniz Sen Ve Ben Biliyoruz Olanlari, Unutturamazsin Sakin Nefret Ettiğimi Düşünme Bende Böyle Duygular Barindiramazsin, Geçmiş Hiç Yaşanmamiş Gibi Davransan Da Baştan Yazamazsin. Merak Etmeden Duramiyorum, Geceleri Nasil Uyuyorsun. Beni Boşver Kendine Cevap Ver Lütfen Bu Kez Dürüst Olur Musun? Senin Adin Ne Müzik-söz: şebnem Ferah Bir Adim Daha Gelirsen üstüme Bütün Iyi Niyetim Anlamsiz Kalacak Son Bir Kez Daha Atarsan üstüme Zehirli Oklarindan Sana Dönecek Sus Pus Durmam Sakinliğimden Insaniyetle çözmeyi Sevdiğimden Ille De Savaşmaksa Istediğin Cesaretin Var Mi Yenik Düşecek Bildiğin Tek Yol Savaşmaksa Aklinla Kalbin Bir Türlü Buluşmuyorsa Senin Adin Ne, Bana Ismini Söyle Senin Adin Ne, Bana Ismini Söyle Senin Adin Ne, önce Ismini Söyle Neden Böyle Nefret Dolusun Söyle Senin Derdin Ne, önce Derdini Söyle Neden Böyle Nefret Dolusun Söyle Neden önce Adini Sordum Biliyor Musun Biraz Kendine Dönmen Daha Iyi Olacak Bir Adim Daha Atmadan önce Yolun Nerde Bitiyor Baksan Iyi Olacak çok Mu Anlamsiz Geldi Adini Sormam Kim Olduğunu Unutmandan Olacak Gördün Mü Hala Anlamaya çabaliyorum Iyi Niyet Suyumdan Kurumuş Vadin Islanacak Bildiğin Tek Yol Savaşmaksa Aklinla Kalbin Bir Türlü Buluşmuyorsa Senin Adin Ne, Bana Ismini Söyle Senin Adin Ne, Bana Ismini Söyle Senin Adin Ne, önce Ismini Söyle Neden Böyle Nefret Dolusun Söyle Senin Derdin Ne, önce Derdini Söyle Neden Böyle Nefret Dolusun Söyle Gözlerimin Etrafindaki çizgiler Müzik-söz: şebnem Ferah Gözlerimin Etrafindaki çizgiler Artik Belli Oluyor Bütün O çizgiler Son Bir Yilda Oldu Sana Bana Bize Ağlarken Ben Leyla Olmuşum Kimin Umurunda Mecnun çoktan Gitmişken Bu Ne Garip Bir Yangindi Böyle Sen Söndün Ben Yanarken Peki Ben Neden Hala Böyleyim Neden Hala Geçmişteyim Belki De Ben Sana Hala Aşiğim Işte Tam Burada Karşindayim Ya şimdi Tut Elimden Ya Da Bir Daha Söz Etme özlemekten çook çook çoook Karişiğim Zaten... Ruhum Iki Ucun Arasinda Gezinip Duruyor Bugün Zaman Akmasin Dursun Ben Içinden Geçeceğim Ama Neden Neden Hala Böyleyim Neden Hala Geçmişteyim Belki De Ben Sana Hala Aşiğim Işte Tam Burada Karşindayim Ya şimdi Tut Elimden Ya Da Bir Daha Söz Etme özlemekten çook çook çoook Karişiğim Zaten... çocukken Sahip Olduğum Kirmizi Rugan Ayakkabilar Müzik-söz: şebnem Ferah öyle şeyler Söyleyebilmek Isterdim Ki Anlatabilmek Her Kelimesi Seni çeksin Saklasin Bir Yerlerde; Derin öyle şeyler Gösterebilmek Isterdim Ki Resmedebilmek Rüzgar Olmak Isterdim Ki Eseyim Etrafinda; Serin Bu Bir Rüya Bu Bir Dua Ne Dersen De, öyle Olsun Rüzgara Karşi Uçmaya çaliştim Gözlerim Kapali Seni Aradim, Seni Aradim Körebe Oynar Gibi El Yordamiyla, Sezgiyle çocukken Sahip Olduğum Kirmizi Rugan Ayakkabilar Onlar Da Senin Gibi çok Tatliydilar Ama; Canimi Yakardilar Acitirdilar öyle Bir Ilaç Bulabilmek Isterdim Ki Kurtulabilmek Aşka Dair Biraktiğin Korkulardan Ama Yaram çok Derin Biçakla Keser Gibi Kesip Atabilmek Bütün Her şeyi Kesebiliyorsan Ruhumu, Dene; Duygularimi, Yüreğimi; Beni Bu Bir Rüya Bu Bir Dua Ne Dersen De, öyle Olsun Rüzgara Karşi Uçmaya çaliştim Gözlerim Kapali Seni Aradim, Seni Aradim Körebe Oynar Gibi El Yordamiyla, Sezgiyle çocukken Sahip Olduğum Kirmizi Rugan Ayakkabilar Onlar Da Senin Gibi çok Tatliydilar Ama; Canimi Yakardilar Acitirdilar Mayin Tarlasi Müzik-söz: şebnem Ferah Mayin Tarlasinda Dolaşip Durmuşum Aşk Sanip Da Herkes Arkamdan Bağirmiş Kimseyi Duymamişim Savaş Filmlerinde Olur Ya Yarali Yarali Devam Etmişim Sonuna Kadar Aşk Ya Yanimdasin Sanmişim Mayin Tarlasinda Yürüyüp Durmuşum Aşk Sanip Da Tel örgülerde Durmamiş Bir Delikten Geçmişim Her şey Bana Dur Demiş Kulağim Darbe Almiş Duymamişim Sonuna Kadar Aşk Ya Sadece Inanmişim Koşmuşum Düşmüşüm Kalkmişim Sevişmek Sevmekten Gelir Inanmişim Elimden Tuttuğunda öyle Bir Güvenmişim Ki Bize Bir şey Olmaz Sanmişim Mayin Tarlasinda Bir Adam Sevmişim Aşk Sanip Da Soyunup Korkusuzca çirilçiplak Kalmişim Aşk Filmlerinde Olur Ya Işte öyle Sevmişim Sonunda Bedenim Sağlam Bulunmuş Yüreğim Paramparça Gözyaşlarimizin Tadi Ayni Müzik-söz: şebnem Ferah Gördüğüm Rüyanin Etkisinden Olsa Gerek Garip Bir Hisle Uyandim Bu Sabah Ya Bugün O Günse, Hayatin Son Günüyse Içimi Korku Sardi Bu Sabah Sevdiğim şeyleri Düşündüm Sevdiğim Insanlari Gördüğüm Ve Görmediğim Yerleri Son Kez Uyandiysam Ve Yapamadiğim şeyler Varsa Içimi Korku Sardi Bu Sabah Ya çok Yalnizsam Ya Da Bomboşsam Zaten Bikmişsam Zamani Harcamişsam Sen, Ben, O Herkes Ayni Hikayede Başi Ve Sonu Ayni Gerisi Farkli Bir Yerden Tutunduysak Hayata Boşa Geçirmemeli, Birakmamali Derdimiz, Yaramiz Acilarimiz Farkli Olabilir Gözyaşlarimizin Tadi Ayni Değişik, çok Başka Gibi Gözüken Yaşamlar Varsa Da Pişmanlik Herkes Için Aci Olmali Ya çok Cahilsem Hiç Sevmemişsem Cesur Olmamişsam Zamani Harcamişsam Sen, Ben, O Herkes Ayni Hikayede Başi Ve Sonu Ayni Gerisi Farkli Bir Yerden Tutunduysak Hayata Boşa Geçirmemeli, Birakmamali Daha Iyi Olmaz Miydi Müzik-söz: şebnem Ferah Ben Otuz Yaşinda Hayatin Ortasinda Küçücük şeylerle Mutlu Olmanin Peşinde Bazen Bir şarkida Bazen De Sokaklarda Hayat Bulan Genç Bir Kadinim Sen Erkektin Ben De Kadin Gittiğinde Yarim Kaldim Sandiğim Sana çok Bağliydim Ama Bağimli Değildim Ardinda Biraktiğin Karmaşayi Kökünden Tamamen Kazidim Biraz Uzun Sürdü Ama Adeta Yenilendim Bir Kahve Içseydik Sarilarak Ayrilsaydik Daha Iyi Olmaz Miydi? Kaldiğin Bir Otelden Ayrilir Gibi Gitmeseydin Daha Iyi Olmaz Miydi? Sözü Hiç Uzatmadan Doğrulari Söyleseydin Daha Kolay Olmaz Miydi? Ayrilmak Yeterince Zor Bunu Zaten Biliyordum Ama Hayatimin En Kötü Günü Haline Getirmeseydin Daha Iyi Olmaz Miydi? Ben Başi önünde Rüzgar Nerden Eserse "evet" Diyen Biri Olamam Içimden Gelen Sesi Dinlerim Durmadan Ister çok Güçlü Ol Ister Kahraman Ben Istemez Miydim Seni Andiğimda Gülümseyebilmeyi Sana çok Bağliydim Ama Bağimli Değildim Elbette Beni Sonsuza Dek Sevmek Zorunda Değildin Sahibin Değildim Sadece Sevgilindim Her şey Insanlar Için Müzik-söz: şebnem Ferah "çok Parçalandim Parçalandikça çoğaldim" Diye Inanmazsam Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim... "bir Gün Daha Bitti Ama Yarin Yeni Bir Gün" Diye Inanmazsam Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim... Bu Da Gelir Geçer Diye Inanmazsam Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim... Her şey Insanlar Için Görmek öğrenmek Için Bazen Zor Da Olsa Her şey Insanlar Için Umut Doğurmak Için Hayatla Seviştim "hiçbir şey Boşuna Yaşanmamiştir" Diye Inanmazsam Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim... "uyuyordum Gözüm Açildi Uyandim" Diye Inanmazsam Nasil Yaşarim, Nasil Yaşarim... |
bu kadar yazdın bı de ozelınee bakasan :)))
|
NE iştir anlamıdınmı çikatamısın şekermisin ...:D
bu şebnem ablaya tutkun nerden geliyo..:D |
Alıntı:
|
Şaka yapıyorum şeker çıkalata veya çok tatlı bişey ..
yanı bende severim ama çaktırma ..yanı kendine göre bi tarzı var ... beraberiz yanı ...oke ...bakma takılıyorum ölesine sana .... yanı bende severim şabnem 'i ...:D |
bencede süper bi kadın.sigara ve perdeler'e bayılıyorum ama.bu albümünüde çok sseverim...
|
güzel paylaşım şebnemci seni :D
|
aslında müziği iyi dinleten iki kişi var tarkan ve funda arar:)
|
ellerine sağlıkk
|
:1:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:46 . |