Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09/02/08, 21:45   #3
pspem
Acemi Er

pspem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 pspem will become famous soon enough
Thumbs up

Alıntı:
miniendin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle forumumuza h.g.Van ili için psp kullanıcı sayısının azlığından kaynaklanan bir durum olduğu için bu takaslık veya değişim olayı pek sağlanamıyo yanlız biz her şekilde bilgi payalşımını sürdürmeye devam ediyoruz ama vandaki pspcilerden taş patlasa 6 sı burdadır.

Tanıdığınız arkadaşlarınız varsa pspsi olan veya bu alete ilgisi olan arkileriniz bilgilendirin lütefn.Oyun Arşiv takas işine gelince ben genelde downgrade yazılımsal ve tekniksel işlerle uğraştığım için açık konuşmak gerekirse senin kadar arşivim yok.Paylaşılacak tabiki bişeyler vardır.

Forumun devamlılığı için güven çerçevesi içinde olursa ne ala böyle bir konu açtığın için ayrıcada tşkler.
Hoşbulduk.. Gerçekten dediğin gibi Vanda az olmalı.. 3 Yıldır Psp kullanıcısına rastlamadım.. Gerçi 3 yıl oldu Pspnin ortaya çıkışı.. Fiyatından dolayı olmalı.. ama şuna şaşırıyorum hep fiyatından şikayet edenler hiç gözlerini kırpmadan 800-900 ytl yi cep telefonuna veriyorlar.. Tabi buna yanlış demiyorum sonuçta tercih meselesi.. Çoğu insanın Psp ile bilinçli tanışmasını isterdim..
Çevremde Psp kullanıcısı bir kişi var sadece oda Hakkaride ve haber vereceğim bu forumun varlığını.. Tekrar teşekkürler
pspem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 1