Konu: Pangolİn
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/02/08, 18:25   #1
BeniM_KeworK
Orgeneral

BeniM_KeworK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 129 BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute
Standart Pangolİn

Pangolinler "canlı çam kozalakları" diye de adlandırılırlar. Çünkü hayvanın vücudunda baş, sırt, kuyruk ve bacakları kaplayan, birbirinin üstüne binen iri, kahverengi pullar vardır. Pangolin'in yapışkan dili 300 cm . kadar uzunluktadır. Hayvan bu sayede dilini termit, karınca gibi hayvanların yuvalarına sokar ve termit, karınca, pupa, larva, yumurta kısacası yuvada ne varsa diliyle zorlanmadan toplayarak yer. Karınca ve termitlerin bünyelerinde bulunan asitlerin kendisine zarar vermesini ise midesinin kalın kaslı çeperi sayesinde engeller.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[center][/CENTE/]
BeniM_KeworK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 120