Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/02/08, 18:29   #1
BeniM_KeworK
Orgeneral

BeniM_KeworK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 129 BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute BeniM_KeworK has a reputation beyond repute
Standart Doğanın mücevherleri

Doğanın mücevherleri

Onları hep görüyoruz ama hiç ilgimizi çekmiyor. Ama yakından bakınca her biri mücevher gibi.

FANTASTİK BİR DÜNYA

Özellikle ilkbaharda onları her gün, her an görüyoruz. Büyük metroplolerde belki daha az rastlıyoruz. Yine de hiçbir zaman onlarla pek ilgilenmiyoruz. Oysa yakından bakınca meğer ne fantastik görünüyorlarmış. Usta bir fotoğrafcının objektifinden her biri mücevher gibi. İşte farkında bile olmadığımız dünyamızın içindeki bu olağanüstü dünyadan kareler. Usta fotoğrafcı Martin Ann'ın çektiği "doğanın mücevherleri" şok ediyor.

Onları hep görüyoruz ama hiç ilgimizi çekmiyor. Ama yakından bakınca her biri mücevher gibi.

FANTASTİK BİR DÜNYA

Özellikle ilkbaharda onları her gün, her an görüyoruz. Büyük metroplolerde belki daha az rastlıyoruz. Yine de hiçbir zaman onlarla pek ilgilenmiyoruz. Oysa yakından bakınca meğer ne fantastik görünüyorlarmış. Usta bir fotoğrafcının objektifinden her biri mücevher gibi. İşte farkında bile olmadığımız dünyamızın içindeki bu olağanüstü dünyadan kareler. Usta fotoğrafcı Martin Ann'ın çektiği "doğanın mücevherleri" şok ediyor.

BeniM_KeworK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 120