Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05/04/08, 01:57   #1
koparengin
Acemi Er
 
koparengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0 koparengin will become famous soon enough
Standart Eğitimci zebaniler! Unutacağımızı sanmayın!



Muş’ta, Kızılağaç İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki lağım çukurunun üstü aylardır açık. Müdür, çukurun üstünü bir okul sırası ile güya kapattırmış. Dün, 5 yaşındaki Mazlum, bu çukura düştü ve boğularak öldü.

Şimdi… Haydi, “Haydi kızlar okula” kampanyaları yürüten aydınlanmalı-modernleşmeli tepeden inmeli-binmeli “eğitim şart”çılar, bunu “kaza” diye açıklayın! Haydi, kayıt parası rantiyesi okul-aile işbirlikleri, “ihmal” diye kıvırın!

Okul bahçesindeki lağım çukuru bir kardeşimizin mezarı, okul sırası da mezar taşı olmuşsa, bu ölümün her bir ayrıntısının %52’nin çocuklarının hafızasına ve öfkesine kazındığını bilin, iktidarlar! Bilin ki, hayatımızın en güzel yıllarında bizi okul denen lağım çukurlarına gömmeye çalışan siz zalimlere, Mazlum kardeşimizin yaşanamamış hayatını unutturmayacağız!

Gerçekten, sizin o çok övündüğünüz “tevhid-i tedrisat”ınızı biz de kabul ediyoruz: Tek tek her bir okulunuz, insanlığa ve gençliğe yönelik eğitim saldırısının parçasıdır; tek tek her bir okulunuz, eğitimci gübrelerle dolu bir lağım çukurudur! İktidarlarınızın, bu topraklardaki çocukları ve gençleri hiçbir şekilde umursamadığını çok iyi biliyoruz. O mağrur ve gururluymuş gibi başınızın dik durmasının tek sebebi de, boğazınıza kadar bok çukuruna gömülmüş olmanızdır!
koparengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 3