Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05/04/08, 18:12   #33
SiBoLOqY
Cumhurbaşkanı

SiBoLOqY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 99 SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute SiBoLOqY has a reputation beyond repute

Alıntı:
muhemar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bekir aslında kendi kulvarında en can alıcı soruları sormuş.

Bildiğin gibi ben kimseye bugüne kadar soru sormadım. Ama forumdaki katkıların ve yaşına göre olgunluğun soru sormama neden oldu diyebilirim. Paylaşımlarının devamını diliyor, diğer tüm üyelerimizde de aynı özveriyi bekliyorum. Soruma gelince:

- Bu forumda yazılarını, tavırlarını en çok beğendiğin üyemiz?

bekir zor sormuştu gerçekten..

kimseye soru sormadıını biliyorum muhemar abi..soruna gelince sadece bi kişinin adını veremem ki çünkü herkes belirli bi alanda çok ii ..mesela;
nagy şiir bölümünde sürekli takip ettiğim biri..sonra satan22 geyik bölümünün en iilerinden denilebilir herkesin belirli bi karkısı var..sayamadıım çok isim var ama saolsunlar hepsi foruma ayrı bir renk katıyo..

Yokluğun, cehennemin öbür adıdır ..
Üşüyorum !

Kapama gözlerini ..

SiBoLOqY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Sayısı: 505
Takımınız: