Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02/06/08, 10:56   #14
firari
Mareşal

firari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 105 firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute

TEBRİKLER SNPBence cevap perşembedir. Çünkü perşembe günü adam yalan söylemek zorunda, dün yalan söyledim diyor ve bunu söylerken yalan söylüyor. Yani dün doğruyu söyledim demek istiyor. Ve dediği doğru(ptesi,salı,çarşamba,pazar doğruyu söyleyebilir). Dün çarşamba olduğundan burası doğru !
Gelelim kadına ; Kadın o gün bende dün yalan söyledim derken doğruyu söylemek zorunda. Çünkü(ptesi,salı,çarşamba dışındaki günlerde doğru söylüyor. Bugünde perşembe olduğu için doğru söylüyor demektir.) Dün yalan söyledim derken doğruyu söylediği için , dünde çarşamba olduğundan (çarşamba günü yalan söylüyor),dediği doğru olur.
Yani cevap perşembedir.

firari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 613
Takımınız: