Konu: Firari
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03/07/08, 16:55   #5
firari
Mareşal

firari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 106 firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute firari has a reputation beyond repute
Standart SeVDaMı eN ÇoK aNLaTMaK iSteDiĞiM SUSKUNLUĞUMSUN aRTıK

Senin İçin ...

Divane olan gönlüme söz geçermi , geceler firari fırtınalı sevdalar firari . Gelde seslenme yüreğe, gelde dur deme, gelde sus, gelde sessiz kal . Yakışırmı bu yüreğe .

Senin için Sevdiğim, senin için ...

Kimi zamana aldanan belirsiz sevdalar gibi olmasın ömrüm, ömür ki sana adadı kendini , ömürki sen için yaşadı besbelli . Özlemler yüreğimde , gitmeler bir acı . Acılar içinde yoğrulan ben, belkide ikincisi sen. Unutmaki ben gibi beni bu acılar yıkar .

Senin için Sevdiğim, senin için.

Son yazılarım olsun bu yürekden sana, sessiz ve sade bir gidişene yakışır hal alsın , Uzuzun uzadıya yaşamın bu kıyısında, son da olsa yüreğim çarpar işte, hor görme beni bari . Senin için Sevdiğim, senin için . Yaşamın en derin olan yanı bizim için , hayatın en anlamlı olan o geceleri ikimiz için . Senin için Sevdiğim , senin için .

Biliyormusun farkında olmadan sana alışmışım, sana aşık olmuşum . Dile gelmemiş ama yürekde bir başkaymış sen olan sen . Bunu anlayabilmek , yaşayabilmek işte karşında ben . Nefesimin son anı yine ben , hayatımın anlamı ise sadece ve sadece bir tek sen .

Zor olanda seni sevmek
Zor olanda sensiz kalmak

Gidişler mecburi biraz
Yürekler anlamsız
Ben anlamsız
Sen ise
Sen anlamlıydın ....

Kimin için ? Senin için Sevdiğim , senin için ...

firari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 613
Takımınız: