Alıntı:
ZyreC´isimli üyeden Alıntı
Arkeolog arkdaşım bildiğim kadarıyla sen Van dışında yaşıyorsun. Buna rağmen maşşallahın var bizim bilmediklerimizi biliyorsun. Ben kesinlikle Akp'yi desteklemiyorum ve bu hayatta en son oy vereceğim partidir. Ama bu gerçekleri değiştirmiyor. Alt yapı doğalgazla alakası yok. Belediye başkanı seçildiğinde ilk olarak buı soruna el attı. Dİktiği çiçekler işe yaramıyor diyorsunda ikinisan caddesini görmen lazım. Oraya çok farklı bir hava katıldı. Bunun dışında bir çok yerde buna dahil. Bence Van'ın en büyük sorunlarından biri seyyar satıcılardı. Şu an bir tane bulamazsınız hiçbir yerde. Hepsini geçtim. Şunu soruyorum bundan önceki Belediye başkanları ne yaptılar? Siz onlardan ne fark görüyorsunuzda şimdiki belediye başkanının çalışmalarını beğenmiyorsunuz? Arkaşlar hakkaten görmekle bakmak arasındaki farkı anlayıp ona göre çevrenizi değerlendirin.
|
Evet ben Van'ın dışında yaşıyorum ancak bu Van'dan koptuğum anlamına gelmez. Ben Van'ı çok iyi tanırım. Her yerine de kolum uzanır. Neresinde ne oluyor bilirim.Belediye başkanını da iyi tanırım onunla çalışanları da. Onlar da ailemi iyi tanırlar...
Alyapı çalımaları Doğalgaz değil midir? Çalışanlar neden öyle diyor o zaman? İlginç...
Harcanan o paralarla çiçek, bakırdan bir direk dikileceğine sanat sokağına yol yapılamaz mıydı, ya da daha aciliyeti olan işler(mesela hala suları akmayan mahalleler var).
Evet seryar satıcıların kaldırılması güzel bir çalışma Dabbağoğlu Parkı da aynı güzellikte ancak bunlar büyük bir kent için hiçbir şeydir.
Daha önceki belediyeler neden mi yapmadı? Bunun nedenini herkes çok iyi biliyor arkadaşlar... Açılmak istenen büyük bir tuğla fabrikası neden yandı, çok gelişmiş bir hastahane neden açılmadıysa onlar da o yüzden yapamadı.
Elbette herkes istediğini savunmak destekleme özgürlüğüne sahiptir. Dile getirildiğinde de kimsede hazımsılığa yol açmamalıdır. Kimse kimsenin düşüncelerini beğenmek zorunda değildir...
Konu Arkeolog tarafından (10/07/08 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir..
|