Konu: Mattet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13/07/08, 16:29   #491
Mattet
Cumhurbaşkanı

Mattet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 50 Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute Mattet has a reputation beyond repute

Sevginin dili
Kirin zincirlerinizi yasam yasamak icin gelinen kisa bir yer.Hic bir zaman unutmayin yarin ölebilirsiniz,bende dahil .Bence ölmeyecek olan tek sey benim "sevgim"O benim gibi degil ölümsüzdür.Engin denizler,ucsuz bucaksiz daglar,ovalar misali ici sevgi sefkat dolu ve her seyden önemlisi hosgörü dolu.Ben ise ölümlüyüm tipki giger insanlar gibi,ölümsüz olan tek sey"HAYATIMIN ANLAMI"yüregimde sakli acisi tatlisi tüm güzelligi ile keskin bakislari güzel gözleri ile,siyah saclari doyumsuz muhabbeti,bazen baskaldirisleri,isyanlari ile.Daha nice duygulari ile.Sizde sevin tüm insanlari,en azindan bir kisiyi ölümsüzlestirin...
Kendinize bir bahce yapin icine sevgi,sefkat,iyi niyet,sadelik ,dogruluk tüm güzel olan herseyin tohumlarini ekin büyütün cicek acip dallansin budaklansin, meyva versinler.Herkez meyvasindan yesin sizi tanisin tatsin.Icinden akan pinardan sevgi sularindan ictikce insanlar rahatlasin serinlesin ferahlasin saygi duysun sefkat ve hosgörü sunsunlar...Selamlar

Düşmeden Bulutlarda Koşmam GereK !
Mattet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 866