Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10/08/08, 19:11   #14
Arkeolog
Orgeneral

Arkeolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 27 Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold

Alıntı:
ZyreC´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuda yönetici arkadaşlardan biri yanlış bir kelime kullanmış ve ona gerekli uyarıda yapılmıştı. Daha sonra bunun uzatılmaması için konu kapandı. Lütfen olayı çarpıtmayalım.

Hem tek bir konu yüzünden "bence" iftira niteliğinde bir başlıkla konu açılıp bu şekilde suçlama yapılmamalı. Biz kendi düşüncelerimizi kabul ettirmek için forum açmadık. Ama belliki asıl sorun sizin kendi düşüncelerinizi zorla insanlara kabul ettirme düşünceniz yarım kalmışki bu konuda sıkıntı yaşıyorsunuz.
Alıntı:
Arkeolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Veremeyecek cevaptan dolayı konu kapatıldığının iddia edildiği yok. Verilebilecek cevap bulamayınca konu saptırılıp kapanmasına neden olunuyor.
İşte sadece iki örnek. Aynı konu detaylı okunursa örneklerin çokluğu görülecektir.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yöneticileri eleştirmek alışkanlık öyle mi?
Peki o halde bu arkadaşlar kim?

Demek konu iftira. O zaman yukardaki linkler de hayali.

Hem kendi düşüncemi zorla kabul ettirmeye çalıştığımı kanıtlayacak bir mesajımı gösterir misin ya da bahsi geçen konuda direkt olarak beni etkileyen belediye yönetiminin dışında bir şeyi eleştirdiğimi? Konu sisayet değildi. Belediyeydi. Ve biz belediyeyi eleştirme niyetindeydik, öyle de yaptık zaten.
Ben "çiçek ekileceğine suyu olmayan mahallelere su verilsin, yol yapılsın" diyorum. Öteki "sanat sokağı yolu ne yapacak" diyor. "falanca" çalışmanın belediyeyle ilgisi yok" diyorum, bir arkadaşımız "evet ilgisi yok" diyor ancak bahsettiği alt yapıyı kanıtlayacak herhangi bir şey gösteremiyor. "Maaşları ödenmediği için aylarca çöp toplamama eylemi yaptıktan sonra ancak paralarını alabilen işçiler var" diyorum, "biz maaşlarını düzenli ödüyoruz" diyen arkadaşlar var. "Yaww bu belediye herşeyi sattı alanlarsa her ne hikmetse kendi kardeşleri yeğenleri vs." diyorum, bir başkası "olabilir, normaldir, ben de olsam aynı şeyi yaparım" diyor....
İşte belediyenin yönetim anlayışını ortaya koyan bir yorum ve kendi çalışanından....

Bunlar yalan mı?
Ben bir konuda yapılan çalışmaları görmedim diyorum, dolayısıyla "yok" demem normaldir. Eğer benim görmediğim şey aslında varsa o zaman ben sadece yanılmış olurum. Siz gördüyseniz kanıtlayıp yanılanları düzeltirsiniz.

İftira, yalan bunları yapmadınız; yaptıysanız kanıtlayın demek midir yoksa yaptık deyip de herhangi bir delil gösterememek midir?
O zaman; her kar yağışında yolları temizlendiğini inkar eden, suyu aktığı halde akmıyor diyen mahalleliler, yaw hani nerde yapılan yollar? diyen yalancı iftiracı insanlarla dolu bu kent...Öyle mi? Belediye yönetimi de böyle olmaz, profesyonel forum yöneticiliği de...
Madem birilerinin işine gelmeyen şeyleri söylemek düşüncenin zorla kabul ettirilmesi oluyorsa, ben de konu başlığında denildiği gibi, kimsenin özgürlüğüne karışmıyorum bundan sonra ki "herkese özgürlük" şiarıyla savunduğum hayata bakış açımın gereğini yerine getirmiş olayım...
Belirtildiği gibi, konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Ben de daha fazla uzatmayacağım zaten.

Korktukça İnsan, Tutsak; Ümit Ettikçe Özgürdür...

Konu Arkeolog tarafından (10/08/08 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir..
Arkeolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 66
Takımınız: