11/08/08, 13:30
|
|
Orgeneral
|
Alıntı:
TutSak´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar ßazı Yöneticiler İşlerine Gelmediği Zaman KonuLarı Kapatıyor.. ÖzGür ßir Van.Gen.tR İstiyoruz Herkes Kendi Düşüncelerini RahatLıkla İfade Etmeli.. Haksız Mıyım..? !
|
Alıntı:
Arkeolog´isimli üyeden Alıntı
Konu saptırılınca kapatılmak zorunda kalıyor evet. Bence konu kapatılmak yerine düzgün bir tartışma için yönlendirilmelidir... Tarafsızca...
Verebileceğimiz güzel cevaplar varken konunun kapatılması ile karşılaşıyoruz. Bu yanlıştır. Forum tartışmak demektir, edebi bir şekilde tartışma ortamı demektir. Verecek cevap bulamayınca ne yaptığını bilmeyenlerin olduğu bir yer değil... (Sözüm meclisten dışarı)
|
Ben "iddia ettiğiniz şeyleri kanıtlayacak bir mesajımı gösterin" diyorum, "iftirayı yanlış anladın" denilip en sonda yine "başlıktaki gibi iftira şeyler bunlar" diyorsunuz. Ben, siyasi herhangi bir parti demedim ima da etmedim (Forumun hiç bir yerinde). Ama hala "ben o partiyi sevmem" deniliyor.
Neyse...
Belediyeye takılmışlığım ise şundan dolayıdır:
Konuya örnek istenmişti ben de sadece bir örnek gösterip ordaki yanlış bulduğum noktaları aktardım. Verebilecek bir kaç örnek daha var ancak konu uzamasın diye kapatıyorum... Gerçekten uzamasını istemiyorsak ona göre davranalım...
Teşekkürler... Herkese iyi forumlar...
|
|