Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20/09/08, 13:12   #134
By_Espr!C
Guest
 
By_Espr!C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesajlar: n/a
Standart

Beyaz Çikolatali Mus (Fransa)

MALZEMELER
1 su bardagi Sivi Krem Santi- Süt Kremasi
2 çay kasigi gülsuyu
3 çorba kasigi Tereyagi
200 gram eritilmis beyaz çikolata
2 adet yumurtanin aki

YAPILIŞ TARİFİ
Yumurta aklarini, iyice sertlesip, kar gibi olana dek çirpin. Büyük, baska
bir kasede benmari usülü eritilmis beyaz çikolatayi ve oda sicakligindaki
tereyagini krema gibi olana ve soguyuncaya dek çirpin. Soguttugunuz
karisima sirasiyla üzerindeki tarife göre hazirlanmis Sivi Krem Santi - Süt
kremasini, gülsuyunu ve yumurta aklarini ilave edin. Malzemeler
özlesene dek karistirin. Musu, 6 ayri kup bardagina doldurun.
Buzdolabinda sogutun. Soguyan muslarin üzerine, eritilmis bitter çikolatayi
esit sekilde paylastirarak, servis yapin.
  Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 4049