Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20/09/08, 13:37   #197
By_Espr!C
Guest
 
By_Espr!C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesajlar: n/a
Standart

Dana eskalopu milanez (Fransa)

MALZEMELER
8 adet dana biftegi
2 kahve fincani rafine yagi
1 çorba kasigi tereyagi
4 çorba kasigi un
3 adet yumurta
1 su bardagi galeta tozu
tuz
bir tutam karabiber

YAPILIŞ TARİFİ
Biftekleri biçak sirti kalinliginda ince dövüp tuzlayip biberleyin. Yumurtalari
küçük bir kaba kirip hafif çirpin. Biftekleri önce una sonra yumurtaya ve
sonra galeta ununa bulayin. Bir tavada rafine yagini koyun ve kizidirin.
Hazirladiginiz etleri tavaya dizin. Ikiser üçer dakika alt üst altin sarisi
kizartin. Bir servis tabagina dizin. Tavadaki yagi döküp tereyagini tavaya
koyun. Orta ateste hafif kizartip bifteklerin üzerlerine döküp servis ediniz.
  Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 4049