Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20/09/08, 13:38   #199
By_Espr!C
Guest
 
By_Espr!C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesajlar: n/a
Standart

Cafe Di Paris (Fransa)

MALZEMELER
1/2 kg dana strogonof veya ince seritler halinde kesilmis biftek
1 çay bardagi zeytinyagi
200 ml'lik 1 paket krema (yaklasik 1 su bardagi)
2-3 dis dövülmüs sarmisak
1.5 yemek kasigi toz parmesan peyniri

YAPILIŞ TARİFİ
Strogonof veya biftekler zeytinyaginda en az 6 saat
bekletilir. Bekletilmis etler kizgin tavada harli ateste arkasi önü güzelce
pisene kadar kizartilir. Baska bir kapta krema, sarmisak, parmesan
peyniri, tuz ve karabiber bir tasim kaynatilir (yaklasik 3 dakika). Bu
karisima kizartilmis etler eklenerek 1-2 dakika daha pisirilir ve istege bagli pilav veya haslanmis sebze ile servis yapilir.
  Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 4049