Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13/05/07, 15:29   #22
suphi
Tuğgeneral

suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart aklıma gelmişken aşk yoktur

aşk denen şey :mö 4.yy da pasifik kıyılarında yaşayan bilim adamı arnert şiron keyl in baş harflelre dikkat deniz atına duyduyu aşırı ilgi yüzünden ortaya çıkmış bir kavramdır ilk olarak.bu adam vay ben karada ata biniyorumda denızde neden ata bınemıyorum diye kahredr ahd eder başlar çalışmaya deniz altında deniz atıyla bogulmadan atla gezi yapabılmek ıcın bır icat yapmak ıcın calısmaya baslar.yaparda .lakin bu aletın yan etkılerıde vardır.aletin bir agıza takılan borusu bide kalbın uzeıne baglanan manyetik bir kutusu vardır.kalbin üzerin baglanan bu manyetık kutu yakıcı acıtıcı aklbi neredeyse mızrak saplanmış kadar acıtan sinerjık enerjıyı toplayıp kalbe depoluyodur.agıza takılan boru ıse beyne gıden oksıjen mıktarını azlatarak mantıklı düşünmeyi engelliyodur.buna ramen bu adam bunu kullanır ve denız atına bıner ıkı saatlık bır serbest kosudan sonra ölür.aşk adamı öldürür şarkısıda o olaydan sonra yazılmıştır.sanıldıgı gibi bir duygu degildir aşk yok öyle bir şey
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242