Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23/11/08, 04:00   #1
bitlisli.esmer
Tuğgeneral

bitlisli.esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 32 bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future bitlisli.esmer has a brilliant future
Talking Bilgisayar özürlü Memur

GERÇEK HAYATTAN ALINMIŞ,YAŞANMIŞ HİKAYEDİR.Büyükşehir Belediyesinin Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne geleli 1 yıl olmuştu. Bir gün bir telefon geldi. Telefondaki bayan bilgisayarının patlayacağını ve acilen yetişmemi söylüyordu. Ben de büyük bir panikle ve hızla taa 4. kata fırladım giderken de itfaiye yi de çağırsam mı acaba diye düşünüyordum. Odaya girdiğimde alevler çıkan ve dumanlar içinde bir makine bekliyordum. Kadın hala panik halinde yetiş diye bağırıyordu. Ne oldu dedim ve monitöre baktım birde ne görüyüm ekran koruyucu kayan yazısında şu yazıyor "Bu Bilgisayar 5 Dakika içinde Kendi Kendine Patlayacak" karşı masada ki arkadaşı yapmış bu şakayı bilgisayar özürlü arkadaşına. Ben koptum tabii ama kadın hala "gülme patlayacak" diye bağırmaya devam ediyordu..!

Sen bAŞKasın..
bitlisli.esmer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 32
Takımınız: