Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/05/07, 11:11   #37
suphi
Tuğgeneral

suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart hatırlatayım dedim aşk yoktur

aşk farsça kokenli bir kelimedir.hipokrat tıp bilimini geliştirmek için en ünlü tıp adamı olabilmek için gece gündüz çalısır yuzyıllr sonra adıma yemınler edilsin adımı anmayan tıp adamı olmasın diye hayaller kurarak gece gunduz calışmış.ruhsal psikolojik araştırmaları esnasında hipokrata bir hasta getirmişler.bu hasta sürekli tavana boş boş bakan yemeden içmeden kesilen sürekli gögsünü tutup aha buram cok acıyo diyen bir adammmış.günlerce muyaene etmiş hipokrat.etmiş emme bir teşhis koyamamış.herkes hipokrattan adamı iyileştirmesini bekliyomuş lakin hipokrat bulamamış çare.bakmış namına ününe leke sürülecek demiş kendi kendine öyle bir teşhis koyayımki benden sonra gelenler bile bunu kabul etsin yokhipokratın bulamadını biz bulduk demesinler demiş.farscada sır anlamına gelen aşk adını koymuş hastalıga.demiş bu aşktır söyleyemem nedenini ama en kısa sürede düzelecek demiş.düzelmişte adam.boş boş tavana bakıp sebebini soylemesının nedeni tavan yapılırken bozuk paraları dokulmus alamamıs atılan betonun içinde kalmış adamın içinde dert olmuş hergece bakıp bakıp gitti paralar diyomuş kendıne.yemeden içmeden kesilmesinin sebebide giydigi bol gömleklerle sakladıgı göbegini rejım yaparak eritmek içinmiş ama hipokrat bunu hiç ögrenememiş.sonraki yıllarda dalıp dalıp bir yerlere boş boş bakanlar yemeden içmeden kesilenler aşık bu demişler bu şekilde literatürde yerleşmiş gitmiş demem oki aşk yoktur yalan bu
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242