Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14/05/07, 18:15   #41
suphi
Tuğgeneral

suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart bu arada aşk yoktur sçyleyim

hititler iç anadoluya yeleştiklerinde hattuşaştan bogazkaleye kadar gizli bir alt geçir yapmışlardır.hititler savaş zamanında intikal için bu alt geçidi kullanmışlardır.lakin bu alt geçit gizli labirentler ve bubi tuzaklarıyla doludur.bunun sebebi düşman ogrenırde geçide girerse sag çokamasın mantıogıdır.lakin kendi askerleri içindede unutkan şapşal askerler vardır .bu tıp askerler laırent ya kaybolur yada bubi tuzaklarına takılarak olürmüş.bu gecıdın adı hiyeroglıf yazısında anlamı aptalların şaşkınların kayboldugu anlamına gelen aşktır bu durum askerler arasında geyık malzemesı olmus bır yere gec kalan arkadaslarına noldu askamı düştün gibi espırı konusu olmustur.ılerleyen yuzyıllarda hayatı gırdaba gıren ruhsal veya duygusal olarak baskalarının tuzagına dusen duyguları ıcınde kaybolan ınsanlara burdan çagrısım yapılarak aşık denmişir aşk sanıldıgı gibi bir şey degıldır aşk yoktur yok öyle bir şey
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242