Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18/01/09, 11:51   #6
KAYIP__
Orgeneral

KAYIP__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 107 KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute KAYIP__ has a reputation beyond repute
Thumbs up

Alıntı:
denizkumu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şiir KAYIP isimli üyeye ait değildir.O sadece paylaşmış.Keşke adımı da yazsaydı.Eğer bana ait olduğunu bilmiyorsa en azından medeni cesaretini gösterip "beğendiğinize sevindim" ibaresini kullanmanın "evet bu şiir benimdir" demek olduğunu da biliyor olsaydı.Ya da keşke "şiir bana ait değil ama kime ait olduğunu da bilmiyorum diyebilecek kadar dürüst olsaydı yazık çok yazık.

Başkalarına ait güzelliklerin arkasına sığınıp kendini başarılı göstermekten bir başka deyişle kendini kandırmaktan başka bir şey yapmamışsın KAYIP isimli üye.Ama en azından kendine doğru bir rumuz seçmişsin.Bu şekilde başkalarına ait şeylerin arkasına saklanarak bir ömür kayıp yaşarsın zaten.
çok yanlış düşünmüşsünüz.. şiir size ait olabilir ama aldığım yerde kime ait olduğu yazmıyordu.. eyer bu şiiri bana olduğunu gösterseydim '' size dair'' bölümüne açardım.. arkadaşlar eline sağlık diyorlar çünkü bu şiiri onlarla paylaştım o yüzden tşk ediyor bana ait olmadığını onlarda biliyor.. bunu birtek siz anlıyamamışsınız.. o da sizin sorunuz ne siz benim umrumdasınız nede sizin şiiriniz.. ben sadece işimi yaparım arkadaşlarımlada paylaşırım... ii forumlar

KAYIP__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 1142
Takımınız: