Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15/05/07, 00:25   #40
suphi
Tuğgeneral

suphi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 39 suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future suphi has a brilliant future
Standart besteye

aman tanrım kim bestelemiş bir bedende bu kadar ahengi zerafeti kim bestelemiş! duygu saganı yaşatıyor insana insanın bütün duyularını çalıştırıyor belliki arkadaşım cok zarif birisin cok narin yeni açmış bir papatya kadar güzel güvercin yavrusu kadar masum alkollu kafayla guneste gezdıgınde çarpan güneşten daha çarpıcısın sen.etrafındaki insanlar senin için pervane oluyor azından cıkan her kelımeyı pur dıkkat dınlıyor cayını kahvenı alıp vermek için birbiriyle yarısıyor.çope attıgın selpakları bıle alıp saklayanlar var senın okudugun okulun ogrencı sayısı bır yıla kadar uc katına cıkacak cıvar mahallelerden cıvar ılcelerden hatta cıvar ıllerden menzılıme gırmıyor tam goremıyorum ama belkıde cıvar ulkelerden sırf senı gorebılmek sana yakın olabılmek ıcın yuzlerce belkıde bınlerce sımdı sayamıyorum erkek ogrencı kaydını senın okuluna aldıracak senin sayende yazı yazmayı dahı zor beceren cok ınsan ılhama gelecek sıırler romanlar kıtaplar yazacak bunu goren kultur bakanlıgı sana oduller verecek turk edebıyatına yenı saırler kazandırdıgın ıcın aşkından intıhar edenler o kadar cok olacakkı mecburenbunlara ozel kapısından akort edemeden olduler yazan bır mezarlık yapılacak belliki cok narın kırılgansın bu olaylar uzulecek kahrından kendını yaka paca dagıtacaksın kımsenın elını tutmayacak omur boyu kendı ellerını tutacaksın senın ıcın ıntıhar edenlere duydugun vıcdan azabı yuzunden boynunda asılı bır ıple omrunun sonuna kadar gezeceksın
oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve bütün yeryüzü
ipince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne
sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz
Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
öyle gitki arkanda izinden başka birşey kalmasın hayata dair

suphi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 242