Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16/05/07, 11:10   #59
ZyreC
Site Yöneticisi

ZyreC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 200 ZyreC isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Alıntı:
suphi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
zyrec sana için kararmış demeyecem çünkü dısın okadar kararmışki bu karanlıkta içini görmek mümkün degil.ama belliki kibar bir adamsın insanları saygıyla selamlıyosun küçüklerini beşe kadar sayıyor büyüklerini seviyorsun şapka selamından belli.zyrec senin saç sorunun var saçların dökülüyor ve sen onları kımse gormesın dıye saklıyosu ama nereye kadar saklayacaksınki ama bu saç sorunun kısa surede çözülecek ansızın karşına çıkan biri eline bir şişe tutuşturup kaybolacak.merak edip kullanacaksın ne oldugunu bilmeden sacına başına süreceksin çok buldunya ondan kullandıgın şeyin rus ajanlarından kacan iran ajanının taşıdıgı genetık yapıyı bozan bir ilaç oldugunu sonradan anlayacaksın.genetık yapın bozulacak derın degısecek agız ve diş yapın tamamen farklılasacak.bır daha dıslerını soldan saga sagdan sola fırcalayamayacak ıpana reklamlarındaa oynama sansını hayatının sonuna kadar kaybedeceksın bunalıma gırıp kendını toplumdan soyutlayacak daglarda yasamaya baslayacaksın kurtlarla kuslarla hoplayıp zıplayıp dere tepe gezeceksın.onlar üzerinde soz sahıbı olacak yonetıcılık yapacaksın.ama zyrec sonun hazın olacak kör bir avcı senı yanlıslıkla kara panter sanıp vuracak ama ellerıyle yuzunu yoklayıp dişlerine dokununca tuh ben naptım panterlerın dişleri böyle olmaz bu kesin kara ördek yavrusu deyıp aglayacak karalar baglayacak mezarını dag basına bır agacın altına koyup mezar taşınada baına ne geldiyse başından geldi yazıp bir dahada ugramayacaklar yav zyrec okadar karartıcı bır avatarkı senınkısı insanın içi kararıyor ancak bunlar gorunuyor

Güleyimmi kızayımmı ne diyeceğimi bilemedim. Allah iyliğini versin suphi Hemen avatarımı değişecem.

Ne kadar kibirli dursa da
Bardağın önünde eğilir çaydanlık
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir bu gurur niçin?
Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından;
Bardağı insan bunun için öper daima alnından…

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
ZyreC isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 1053
Takımınız: