Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15/05/09, 16:31   #1
KaP_RaS
Çavuş

KaP_RaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 KaP_RaS will become famous soon enough
Standart IndyCar Series Full RiP

IndyCar Series Full RiP |Size:137 Mb

Release: Septemeber 16, 2003
Genre: Racing
Developer: Brain in a Jar
Language: En
Size: 140MB (554) MB after Extract(3% repair) RS

System Requirements
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium III or Athlon at 750Mhz
128Mb RAM
32mb 3D Video Card
DirectX 9 Sound Card

If you're new to this particular subgenre of virtual racing, you will find that IndyCar Series delivers enough action and challenge to keep you driving for some time to come.

Эюte Codemasters, en iyi olduрu alanda, yani yarэю alanэnda deрiюik bir yarэю stiline daha deрindi. Indycar yarэюlarэnэ evlerimize getiren firma, iyi mi etti kötü mü etti bilinmez. Bakalэm oyun nasэlmэю...

Юahsen Indycar ve NASCAR türü yarэюlarэ pek sevmem. Bu incelemeyi de aslэnda bu iюi seven birisine bэrakmak isterdim ama kimse yazmayэnca bana kaldэ yine. Bu yüzden oyunu objektif olarak deрerlendirip, kendi fikirlerimi katmamaya çalэюacaрэm. Ama büyük ihtimalle baюaramayacaрэm

Oyunun geneli aslэnda basit bir yapэya oturtulmuю. Ana menüde Single race, Championship, multiplayer gibi seçenekleriniz oluyor. Oyunda ille de uzun uzun yarэюlar da yapmanэz gerekmiyor. Tur sayэsэnэ kendiniz belirleyebiliyorsunuz veya "yarэm yarэю", "çeyrek yarэю", "tam yarэю" gibi seçenekleri de seçebiliyorsunuz. Tam bir yarэю yapmak için uzunca bir zamana ve iyi bir sabra ihtiyacэnэz olduрunu söylemek istiyorum (aha bak kendi görüюümü kattэm iюte ehe). Çünkü ben 2 tur bile atamэyorum böyle oyunlarda. Yarэюlarэ kazanacaklarэ, deрiюik bonuslar da bekliyor. Mesela resimler, video görüntüler, yarэюçэlar hakkэnda bilgiler falan. Bunlarэ merak edenler, atsэnlar o kadar turu bakalэm.

Oyundaki en güzel yer Masterclass denen yer bence. Çünkü bu modda oyun size bilmeniz gereken herюeyi anlatэyor. Eddie Cheever Jr. tarafэndan eрitiliyorsunuz ve hemen hemen her konuda ufak bilgiler alэyorsunuz. Buradan alacaрэnэz bilgiler, kesinlikle oyun esnasэndaki sürüюünüze etki ediyor. Bu nedenle bu iюi bilmeyenler mutlaka buraya bir göz atmalэlar.

Oyunda 2 mod var. Birisi gerçekçi mod diрeri ise eрlence modu. Arcade modu da denen eрlence modunda kafanэza takmanэz gereken hiçbirюey yok ve sadece gaza basэp hэzэn keyfini çэkartэyorsunuz. Benzinmiю, tekerleklerin kabaklaюmasэymэю, yok pit-stop"muю hepsi hikaye. Baz gaza gitsin. Virajlardan bile kaymak gibi dönüyorsunuz ve hasar bile almayabiliyorsunuz. Oyunun bu modu eрlenceli iюte. Simulation modu da denen realistik mod ise, her kurala uymanэz gereken, arabanэzэ bir evlat gibi gözetmeniz gereken bir mod. Aman tekerleрi çamur olmuю, eyvah camэna sinek çarpmэю gibi kэldan sebepler yüzünden kenara çekip servis aracэ çaрэrabiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri ve fizik motoru oldukça iyi. Codemasters son çэkan oyunlarэnda hэz duygusunu blur efekti ile güzel yaюatmaya baюladэ. TOCA Race Driver"da sanэrэm, bunu ilk defa hayata geçirmiюti. Ama CMR 3"de var mэydэ bilmiyorum. (Bu arada CMR 4 oynadэm, süper). Bu oyunda da bu gibi efektler var ve hэz duygusunu iyi yaюatэyor. Oyunun fizik motoru da gerçeрe çok yakэn denebilir. O yüzden arabayэ kontrol etmek de bir hayli zor oluyor. Depo aрэrlэрэndan tekerleklerin durumuna kadar, oyunda sürüюünüze etki eden çok юey olacak.

Daha fazla detay içinde boрulmadan hemen grafiklere ve seslere gelelim. Oyundaki grafikler oldukça iyi. Araçlarэn modellemeleri bir ayli detaylэ ve poligon dolu olmuю. Etrafa юöyle baktэрэnэzda, dönüp durduрunuz pistler bile oldukça iyi. Efektler de zaten daha önce bahsettiрim gibi gayet hoю. Ses efektleri de, grafiklerin yanэnda sönük kalmэю ama yine de gayet güzel. Bozmuyor. Yerli yerinde.

Oyun üst düzey grafik detaylarэ çin saрlam bir sistem istiyor. Ama orta grafiklerde, MX iюlemcili ekran kartlarэnda da iyi performans veriyor. Bu gibi oyunlarda görüntünün akэcэ olmasэ юart. Yoksa ani manevralar, dönüюler size daha zor gelebilir. Bu nedenle en azэndan oyunun demosunu falan denemeden oyunu almayэn. Benden söylemesi. NASCAR ve Indycar fanatikleri, bu oyunu kesin almalэlar. En son çэkan oyun her zaman en kaliteli olacak diye birюey yok, ama bu oyun bu türün kralэndan geldi ve gerçekten güzel bir oyun yapmэюlar. Daha ne diyim bilmiyorum

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bugün Ölebirim
Şu an Ölebilirim
Her An Ölebilirim

[S.G.P.K.J.M.R**K.L.R]

Ben, beni bildim bileli
Ne ben, beni buldum kendimde
Nede kendim, beni buldu bende
KaP_RaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 53
Takımınız: