Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29/05/09, 14:40   #5
hüzün
Korgeneral

hüzün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 36 hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future hüzün has a brilliant future

Alıntı:
tutsak_07_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
osmanlı o dönemlere gelebilmek için yüzyıllarca uğraştı... herşey bir anda olmaz... yağmur bile yağmadan önce bulutlar kaplar gökyüzünü... uzak demekle kaçmakla bir yere varılmaz bence... bir yerden başlamalı korkmadan cesurca umutla ama ısrarla... 75milyonu kaosa süreklemeye çalışan 1000kader kefere kadar cesur olmalıyız ancak o zaman doğruyu bulabiliriz...

nagy ablamında dediği gibi önce kişi kendini bilmeli sorumluluk sahibi olabilmeli...

ßæ

Osmanlı dönemini nasıl bir devlet haline geldiğini, nasıl yıllarca ayakta kaldığını nasıl parçalandığını lanse edebilirsiniz ancak bize bunu öğretemessiniz tarihimizi iyi biliriz ......
tabiki herşey birden olmaz osmanlı imp.birden kurulmamışsa birden de parçalanmadı zamanla oldu bu süreç....
Uzak dememdeki sebep Osmanlı dönemindeki gibi değerlere ve birbirimize bağlı değiliz olamıyoruz Kopukluk burda başlıyor
her birey zaten kendini bilse ve kendisine düşen sorumluluğu bilse ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur denilirdi...
Ben kendimi biliyorum bana düşen görevimide yapıyorum sizde yapıyorsunuz bizim gibi varsayalım 20 kişi düşünenler olsun sadece bu kadar la sınırlı kalıyoruz.
kesinlikle önce akıl sonra diğer unsurlar takip eder
hüzün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 286
Takımınız: