25/01/10, 10:12
|
|
Site Yöneticisi
Tecrübe Puanı: 200
|
Alıntı:
loaded79´isimli üyeden Alıntı
evet bu hikayeden ne sonuç çıkarmalıyız? inandığın saçmalıkları yine saçma bir hikayeyle desteklemeye mi çalışıyon? Sözde o ölüm anı gelince herkes allaha yakaracak öylemi? burda anlattığın aslında sizin gibilerin inancının ölüm korkusundan ibaret olduğunu gösteriyor.Ölüm olmasaydı inancınız da olmayacaktı? ateistlere saldırarak ne kadar zavallı duruma düştüğünün farkındamısın?
|
Arkadaşım senin gibileri olmasa biz cennette nasıl ısınacaz? Allah sizin gibileri cehennem için yaratmışki sizin ısınızla biz ısınalım diye. Amacım tartışma yaratmak değil ama tavrın ve uslubun yüzünden bu şekilde bir cevap verdim. Hayatta bir amacı olamayan atesitlerin nasıl olurda hayatının her anını bir amaca hizmet eden insanlara bu şekilde yaklaşıyor anlamıyorum. Siz öldükten sonra çiçek olacakmışsınız. Dikkat ette birhayvan gelip seni yedikten sonra çıkarmasın. Sonra ne olacağını iyi biliyorsun
Arkadaşım bundan sonra başkalarını için değerli ve önem arz eden durumlarında tavrına dikkat ederek konuş. Bu sana ilk ihtarım olacak. 2. kez uyarmam...
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir bu gurur niçin?
Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından;
Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
|
|
|