Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30/01/10, 19:29   #9
Arkeolog
Orgeneral

Arkeolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 27 Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold Arkeolog is a splendid one to behold

Gerçekten tüyler ürpertici bir durum... Aslına bakılırsa işin iç yüzü de karma karışık bana göre ...Öğretmen "Seni seviyorum" notunu fark edince hemen KORUCU babasına yetiştirmiş de baba da hemen kızına kendini öldür diye baskı yapmış...
Öğretmenliği de az çok bilirim,bölge halkını da... Hiç bir öğretmen ilk etapta böyle bişey yapmaz, sanmıyorum. Hiç bir baba da sırf kendisi gibi "çocuk" olan sınıf arkadaşına "Seni seviyorum" şeklinde not yadı diye 5. sınıf öğrencisi kızına karşı kolay kolay böyle bir teşebbüsde bulunmaz. İşin içinde mutlaka başka bir iş vardır zannımca... Ha olay aynen böyle diyelim, o zaman da üç beş kişinin hatasını bir topluma mal edip de hele hele de "halkimdan utanıyorum" demek bence büyük hatadır. bu ülkede hırsızların, üç kağıtçıların sayısı bu tür durumlara yol açanlardan kat be kat fazla... Eee bunlarıda hesaba katarsak bu toplumu yakmak gerekir o zaman... Peki ya geri kalanın ne günahı var?Onlar bu toplumu oluşturan daha büyük bir kesim... Dünya da dört dörtlük bir toplum mu var? Newyork'un arka sokakları denildiğinde yada hollanda da gece hayatı veyahut da brezilya banliyöleri,sicilya adası diyince ne geliyor aklınıza?
Yanlış anlaşılmasın, bu tür durumları savunmak değildir maksadım. Ama bir toplumdan utanmak yerine ona yardım elimizi uzatmak daha doğru değil midir? Eğitim sadece onlarca kitap ezberletmek değildir,ve sadece okulda da verilmez eğitim.Sadece eğitimci diploması olan milli eğitim görevlileri öğretmen değildir, hepimiz birer öğretmeniz, öğrencilerimiz ise çocuklarımız, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız ve üzerinde az biraz etkimizin olduğu herkestir. Alın size doğruyu öğretme şansı...
Ne yazıkki bölgemizde bizden öncekilerin almış olduğu eğitim durumu ortada...Yanlış yapmaları doğal, madem onlar yanlış yapıyor o zaman biz düzeltelim. Bu insanlar, bu toplum hepimizin...Sahip çıkalım derim...

(Not: Ben ortaya söyledim, yanlış anlayan olmasın lütfen.)

Korktukça İnsan, Tutsak; Ümit Ettikçe Özgürdür...

Konu Arkeolog tarafından (30/01/10 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım yanlısı...
Arkeolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konu Sayısı: 66
Takımınız: